Mukautetun tarkistuksen luominen

Voit käyttää Tarkistukset -ruudussa olevien oletustarkistusten sijasta omia tarkistuksia, joille olet määrittänyt omat ehdot. Voit esimerkiksi luoda tarkistuksen, joka tarkistaa kansion, johon tallennat kaikki ladatut tiedostot.

Voit luoda mukautetun tarkistuksen Tarkistukset -ikkunassa.

Kun luot mukautettuja tarkistuksia, voit myös ajastaa ne alkamaan automaattisesti määrättyinä ajankohtina tai tietyin väliajoin.

Mukautetun tarkistuksen luominen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Valitse Tarkistukset -ikkunassa Luo tarkistus.

5. Nimeä tarkistus Uusi tarkistus -ikkunan Tarkistuksen nimi -kentässä.

Et voi määrittää tarkistukselle nimeä, joka on jo käytössä.

6. Valitse Tarkista kohteet -välilehdellä ne kohteet, jotka haluat tarkistaa. Tarkistettavien kohteiden valitseminen

7. Määritä Ajoita tarkistus -välilehdellä tarkistuksen suoritustiheys ja aikataulu. Tarkistuksen ajastaminen

8. Määritä Tarkistuksen asetukset -välilehdellä tarvittavat tarkistuksen asetukset. Tarkistusasetusten määrittäminen

9. Valitse OK.

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Mukautetun tarkistuksen muokkaaminen

Mukautetun tarkistuksen poistaminen

Mukautetun tarkistuksen suorittaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910850_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011