Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Jos tarkistat usein tietyn osan tietokoneestasi, voit luoda mukautetun tarkistuksen. Mukautetulla tarkistuksella voit tarkistaa haluamasi osan joutumatta määrittämään sitä joka kerta erikseen. Voit myös ajastaa tarkistuksen alkamaan automaattisesti määrättyinä ajankohtina tai tietyin väliajoin. Voit ajastaa tarkistuksen haluamallasi tavalla. Jos ajastettu tarkistus alkaa, kun käytät tietokonetta, voit suorittaa tarkistuksen taustalla sen sijaan, että keskeyttäisit työskentelyn.

Tarkistuksen voi poistaa, kun sitä ei enää tarvita. Esimerkiksi jos tiedostoja täytyy vaihtaa usein muiden kanssa projektin aikana. Tällaisessa tapauksessa haluat mahdollisesti luoda kansion, johon voit kopioida tällaiset tiedostot ja jossa ne voidaan tarkistaa ennen käyttöä. Kun projekti loppuu, voit poistaa mukautetun tarkistuksen.

Mukautetun tarkistuksen luominen

Mukautetun tarkistuksen muokkaaminen

Mukautetun tarkistuksen suorittaminen

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910846_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 13/03/2011