Tarkistuksen aikana tunnistettuihin riskeihin reagoiminen

Tarkistuksen lopussa Tulosten yhteenveto -ikkunassa näkyy yhteenveto tarkistuksen tuloksista. Uhkia havaittu -ikkunassa voit ratkaista ongelmat, joita ei ratkaistu automaattisesti tarkistuksen aikana.

Tietoturvahistoria -ikkunan Näytä -pudotusvalikon avulla voit ratkaista ongelmat, joita ei ratkaistu automaattisesti tarkistuksessa. Tietoturva -ikkunan Suositeltu toiminto -osassa näkyy toiminto, joka sinun tulee tehdä, jotta tietoturvauhka poistuu.

Jos olet suorittanut täydellisen järjestelmäntarkistuksen, Norton 360 Online näyttää Tarkistukset -ikkunan tarkistuksen päätyttyä. Tarkistukset -ikkunassa näkyvät suoritetut toiminnot ja kunkin tarkistuksen tulokset.

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910843_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/09/2011