Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Norton 360 Online tarkistaa tietokoneen ja suojaa sitä kaikenlaisilta viruksilta ja tuntemattomilta uhilta käyttämällä uusimpia virusmäärityksiä. Se tarkistaa myös kaikki tietokoneella suoritettavat verkkotoimet, jotta tietokonetta voidaan suojata internetistä saapuvilta uhilta, jotka käyttävät hyväkseen ohjelmistojen tietoturva-aukkoja.

Norton 360 Online suorittaa erityyppisiä tarkistuksia automaattisesti ja suojaa tietokonetta uusimmilta uhilta. Se antaa myös suorittaa erityyppisiä tarkistuksia manuaalisesti tietokoneen suojaamiseksi.

Norton 360 Online antaa sinun suorittaa seuraavantyyppisiä tarkistuksia:

Tietokoneen tarkistus

Tietokoneen tarkistus käyttää uusimpia virusmäärityksiä, jotka ovat saatavilla paikallisesti tietokoneella.

Jos epäilet, että tietokoneessasi on virus, voit suorittaa manuaalisesti kolmentyyppisiä tarkistuksia ja estää viruksia tartuttamasta tietokonettasi. Tietokoneen tarkistus -kohdassa mainitut kolme tarkistustyyppiä ovat pikatarkistus, täydellinen järjestelmäntarkistus ja mukautettu tarkistus.

Insight Network -tarkistus

Insight Network -tarkistus käyttää virusmäärityksiä, jotka ovat saatavilla paikallisesti ja joita isännöidään Pilvi-ohjelmassa. Insight Network -tarkistus tunnistaa tietokoneella olevat epäilyttävät tai riskeille alttiit tiedostot käyttämällä maineeseen perustuvaa tietoturvauhkien havaitsemista. Norton 360 Online suorittaa Insight Network -tarkistus ainoastaan silloin, Insight-suojaus -toiminto on valittu. Insight-suojaus on käytössä oletuksena.

Insight-suojaus sijaitsee Tarkistukset ja riskit -välilehdellä Virustorjunta -asetuksissa.

Maineen tarkistus

Maineen tarkistus näyttää tietokoneellasi olevien tiedostojen mainetta koskevia tietoja. Se näyttää mainetietoja kuten luottamustaso, levinneisyys, vakausluokitus ja resurssien käyttö. Maineen tarkistus näyttää turvallisten tiedostojen yksityiskohtaiset mainetiedot ja havaittujen tai poistettujen riskialttiiden tiedostojen määrän.

Maineen tarkistus suorittaa myös sisäisesti Tietokoneen tarkistuksen ja Insight Network -tarkistuksen, jotta uhat voidaan havaita. Maineen tarkistus -kohdassa mainitut tarkistustyypit ovat pikatarkistus, täydellinen järjestelmäntarkistus ja mukautettu tarkistus.

Norton 360 Online -ohjelman Maineen tarkistusta voidaan käyttää vain suoritettaviin tiedostoihin ja asennustiedostoihin.

Tarkista Facebookin seinä

Facebook-seinän tarkistusta käyttämällä voit tarkistaa Facebook-profiilisi linkit ja URL-osoitteet.

Kun napsautat Tarkista Facebookin seinä, Norton 360 Online avaa Facebookin kirjautumissivun. Kun olet kirjautunut Facebook-profiiliin, Norton Safe Web -toiminto pyytää lupaa Facebookin seinän käyttöön. Myönnä lupa käyttämällä Facebook-sivun anna lupa seinän käyttöön -toimintoa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun lupa on myönnetty, Norton Safe Web -toiminto tarkistaa Facebookin seinän kaikki linkit aina, kun käytät Tarkista Facebookin seinä -toimintoa. Sen jälkeen toiminto näyttää tarkistettujen URL-osoitteiden tietoturvatilan.

Norton 360 Online suojaa tietokonetta uusimmilta uhilta suorittamalla täydellisen järjestelmäntarkistuksen automaattisesti tietokoneen ollessa käyttämättä.

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Tietoja Insight Network -tarkistuksesta

Tietoja maineen tarkistuksesta

Tietoja Tarkista Facebookin seinä -toiminnosta

Tietoja Norton Bootable Recovery Tool -toiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910793_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011