Suojaushälytys

Kun tietokoneeltasi löydetään tietoturvariski, Norton 360 Online ilmoittaa siitä hälytysviestillä. Voit sallia, estää, tai manuaalisesti luoda palomuurisäännön tietoturvariskille. Norton 360 Online näyttää ensisijaisen vaihtoehdon, jolla tietoturvariskiä voidaan käsitellä suositellulla tavalla.

Avautuvassa Mitä haluat tehdä -valikossa on seuraavat vaihtoehdot:

Salli tämä tapaus

Sallii kaikki tämän ohjelman käyttöyritykset, kunnes suljet ohjelman.

Norton 360 Online ei luo palomuurisääntöä tälle ohjelmalle.

Salli aina

Voit sallia kaiken käytön tälle ohjelmalle

Kun valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online luo ohjelmasäännön, joka sallii aina käytön tälle ohjelmalle.

Estä tämä tapaus

Estää kaikki tämän ohjelman käyttöyritykset, kunnes suljet ohjelman.

Norton 360 Online ei luo palomuurisääntöä tälle ohjelmalle.

Estä aina

Voit estää kaiken käytön tälle ohjelmalle

Kun valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online luo ohjelmasäännön, joka estää aina käytön tältä ohjelmalta.

Luo manuaalisesti palomuurisääntö

Voit luoda manuaalisesti palomuurisäännön, joka hallitsee kyseisen ohjelman käyttöyrityksiä.

Tietoja palomuurisäännöistä

Tietoja ohjelmasäännöistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v16554120_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 13/02/2011