Ohjatun Norton Bootable Recovery Tool -työkalun lataaminen

Jos Norton-tuotteen asentaminen epäonnistuu, voit ladata ohjatun Norton Bootable Recovery Tool -työkalun. Tämän helppokäyttöisen työkalun avulla voit luoda Norton Bootable Recovery Tool -työkalun CD:lle, DVD:lle tai USB-asemaan. Norton Bootable Recovery Tool -työkalun avulla voit tarkistaa tietokoneen ja poistaa mahdolliset tietoturvauhat, jotka estävät onnistuneen asennuksen.

Lataa ja asenna Norton Bootable Recovery Tool -työkalu tietokoneelle, jolla ei ole mitään turvallisuusuhkia, ja luo Norton Bootable Recovery Tool -työkalu. Jos Norton Bootable Recovery Tool -työkalu luodaan tartunnan saaneelle tietokoneelle, on mahdollista, että CD, DVD tai USB-asema voi saada tartunnan.

Norton Bootable Recovery Tool -työkalun käyttämiseen tarvitaan aktivointi-PIN-koodi.

Norton Bootable Recovery Tool -työkalun lataaminen internetistä

1. Avaa selain ja siirry seuraavaan URL-osoitteeseen:

http://www.norton.com/recoverytool_n360_sos

2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Ohjatun Norton Bootable Recovery Tool -työkalun lataaminen Norton 360 Online -ohjelmasta

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorita tarkistus.

2. Valitse Tietokoneen tarkistus -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Valitse Pikatarkistus.

• Valitse Täydellinen järjestelmäntarkistus.

3. Napsauta tarkistusikkunan alareunasta, Jos epäilet, että riskejä on jäljellä -kohdasta napsauta tästä.

4. Valitse Norton Rescue Tools -verkkosivustolla Lataa Norton Bootable Recovery Tool.

5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Tietoja Norton Bootable Recovery Tool -toiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v16402158_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/04/2011