Sovelluksen integroinnin määrittäminen

Sovelluksen integrointi -välilehdellä on luettelo tuetuista tietokoneelle asennetuista sähköpostiohjelmista sekä niiden osoitekirjoista. Kun valitset sähköpostiohjelman, Norton 360 Online lisää tuetun ohjelman työkaluriville avattavan Norton AntiSpam -valikon tai muutamia valintoja. Sähköpostiviestit voidaan luokitella avattavan Norton AntiSpam -valikon ja valintojen avulla roskapostiksi tai kelvollisiksi. Niillä voit myös tyhjentää roskapostikansion ja avata Asetukset -ikkunan Norton AntiSpam -ohjelman asetuksien määrittämistä varten. Jos sähköpostiohjelmassasi ei ole roskapostikansiota, ohjelma luo kansioalueelle Norton AntiSpam -kansion. Norton AntiSpam -kansion avulla voit lajitella ja säilyttää roskapostiviestejä. Jos sähköpostiohjelmassa on Norton AntiSpam -kansio aiemmasta Norton 360 Online -versiosta, Norton AntiSpam käyttää Norton AntiSpam -kansiota, ei roskapostikansiota.

Seuraavat sähköpostiohjelmat eivät tue sovelluksen integrointia:

• Outlook 2010 64-bittinen versio

• Thunderbird

• Windows Mail

Jos luokittelet sähköpostiviestin roskapostiksi tai luotettavaksi, Norton AntiSpam antaa sinun lähettää väärin luokitellun sähköpostiviestin palautteena Symantecille. Voit lähettää väärin luokitellun viestin Symantecille analysoitavaksi Palaute -valinnalla.

Voit myös tuoda tuetun sähköpostiohjelman osoiteluettelon Norton AntiSpam -ohjelman Sallitut- ja Estetyt-luetteloon. Norton AntiSpam lisää automaattisesti uudet sähköpostiosoitteet tuetun sähköpostiohjelman osoitekirjasta kerran päivässä tietokoneen ollessa käyttämättömänä. Jos haluat kuitenkin tuoda osoitteita manuaalisesti, käytä Tuo -toimintoa Sallitut -luettelossa.

Kun avaat sähköpostiohjelman, aloitusnäyttö aukeaa. Jos et halua aloitusnäytön aukeavan jatkossa, lisää valintamerkki kohtaan Älä näytä tätä uudelleen ja valitse Sulje. Norton 360 Online ilmoittaa Norton AntiSpam -toiminnon onnistuneesta integroinnista sähköpostiohjelmaasi.

Norton AntiSpam tuo myös automaattisesti osoiteluettelot tuetuista sähköpostiohjelmista sovelluksen aloitusintegraation aikana. Näin voit pitää sallittujen ja estettyjen lähettäjien luettelon linjassa nykyisten osoitekirjojen kanssa. Kun Norton AntiSpam tuo osoitteita Outlook- tai Windows-osoitekirjasta, se tuo myös osoitteita sallittujen ja estettyjen lähettäjien luetteloista.

Norton 360 Online tukee Norton AntiSpam -integraatiota seuraavien sähköpostiohjelmien kanssa:

• Microsoft Outlook 2002/2003/2007/2010

• Outlook Express 6.0 tai uudempi

Norton 360 Online tukee vain 32-bittistä Microsoft Outlook 2010 -versiota.

Onnistuneen integroinnin jälkeen Outlook Express käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Sovelluksen integroinnin määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Ota Sovelluksen integrointi -välilehdellä käyttöön tai poista käytöstä ohjelmat, joihin haluat integroida Norton AntiSpamin.

4. Valitse osoitekirjat, jotka tuodaan automaattisesti Sallitut-luetteloon.

5. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1608238_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/09/2011