Joutoaikakatkaisun keston määrittäminen

Voit määrittää ajan, jonka jälkeen Norton 360 Online katsoo tietokoneesi olevan käyttämättä. Voit valita arvon (minuutteina) 1 ja 30 minuutin välillä. Kun tietokonetta ei käytetä tiettyyn aikaan, Norton 360 Online tunnistaa, että tietokone on käyttämättömänä. Sitten Norton 360 Online suorittaa toiminnot, jotka on määritetty joutoajalla suoritettaviksi.

Kun olet määrittänyt joutoaikakatkaisun keston, voit tarkastella Joutoaikalaskenta -palkkia Nortonin tehtävät -ikkunassa. Joutoaikalaskenta -palkissa näkyy tietokoneen joutoaikatila.

Joutoajan keston määrittäminen Asetukset -ikkunassa.

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Valitse Joutoaikakatkaisu -rivin avattavasta luettelosta haluamasi kestoaika.

Sinun täytyy ehkä vierittää ikkunaa, jotta sopiva vaihtoehto tulee näkyviin.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

Joutoajan keston määrittäminen Nortonin tehtävät -ikkunassa.

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tehtävät.

2. Valitse Tehtävät -ikkunan Tietokoneen optimointi -kohdasta Tarkista Nortonin tehtävät.

3. Valitse Nortonin tehtävät -ikkunan avattavasta Joutoaikakatkaisu -valikosta haluamasi kestoaika.

4. Valitse Sulje.

Tietoja suoritinkaaviosta ja muistikaaviosta

Tietoja Nortonin tehtävistä

Joutoaikaoptimoinnin käyttöönotto ja käytöstä poisto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v16052251_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011