Tietokoneen IP-osoitteen etsiminen

Tietokoneen IP-osoitteen voit etsiä usealla eri tavalla. Käyttöjärjestelmissä Windows 2000/XP, Windows Vista ja Windows 7 IP-osoitteen etsimiseen voidaan käyttää Ipconfig-komentoa.

Ipconfig-komento raportoi vain paikallisen tietokoneen IP-osoitteen. Sinun on suoritettava tämä ohjelma koneella, jonka haluat tunnistaa.

IP-osoitteen etsiminen Windows 2000- tai XP -käyttöjärjestelmässä lpconfig-komennon avulla

1. Mene Windowsin tehtäväpalkkiin ja valitse Käynnistä > Suorita.

2. Kirjoita Suorita -valintaikkunaan cmd

3. Valitse OK.

4. Kirjoita komentoriville ipconfig ja paina sitten Enter-näppäintä.

5. Kirjoita ylös IP-osoite.

IP-osoitteen etsiminen Windows Vista -käyttöjärjestelmässä lpconfig-komennon avulla

1. Mene Windowsin tehtäväpalkkiin ja valitse Käynnistä.

2. Kirjoita Käynnistä haku -tekstiruutuun cmd ja paina sitten näppäimistön Enter-näppäintä.

3. Kirjoita komentoriville ipconfig ja paina sitten Enter-näppäintä.

4. Kirjoita ylös IP-osoite.

IP-osoitteen etsiminen Windows 7 -käyttöjärjestelmässä lpconfig-komennon avulla.

1. Mene Windowsin tehtäväpalkkiin ja valitse Käynnistä.

2. Kirjoita Search programs and files (Hae ohjelmia ja tiedostoja) -muokkausruutuun cmd ja valitse tämän jälkeen Enter-näppäin.

3. Kirjoita komentoriville ipconfig ja paina sitten Enter-näppäintä.

4. Kirjoita ylös IP-osoite.

Verkon ja laitteiden luotettavuustason muuttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1602412_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/04/2011