Joutoaikakatkaisu

Kun ajoitat tarkistuksen suoritettavaksi silloin, kun tietokone on käyttämättömänä, Norton 360 Online -ohjelma määrittää, että tietokone on käyttämättömänä, ja suorittaa tarkistukset kyseisinä aikoina. Voit määritellä joutoaikakatkaisun keston, jonka jälkeen Norton 360 Online tunnistaa, että tietokone on käyttämättömänä. Voit esimerkiksi määrittää joutoaikakatkaisun kestoksi 10 minuuttia ja olla käyttämättä tietokonetta 10 minuuttiin. Norton 360 Online tunnistaa, että tietokone on käyttämättömänä, kun 10 minuuttia on kulunut. Voit määrittää joutoaikakatkaisun keston 1 ja 30 minuutin välillä. Oletusaika on 10 minuuttia.

Kun olet määrittänyt keston, voit tarkastella Joutoaikalaskenta -palkkia Nortonin tehtävät -ikkunassa ja varmistaa, että tietokone on käyttämättömänä.

Joutoaikakatkaisun keston määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15977448_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011