Norton-tuotteen asennuksen poistaminen

Tiesitkö tämän? Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

Lisätietoja saat napsauttamalla tästä.

Voit poistaa Norton-tuotteen tietokoneesta näin:

• Windowsin Ohjauspaneelin kautta.

• Käynnistä -valikosta.

• Windowsin Aloitusnäytön kautta (Windows 8/8.1).

Ennen asennuksen poistamista on järkevää tulostaa tämä ohje. Käytönaikainen ohje ei ole käytettävissä ohjelman poistamisen aikana.

Voit asentaa tuotteen uudelleen Nortonin verkkosivustolta ladatun asennustiedoston avulla. Lisätietoja on artikkelissa Norton-tuotteen lataaminen ja asentaminen laitteelle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15972972_ns_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 18/06/2018