Norton 360 Online -ohjelman poistaminen

Voit poistaa Norton 360 Online -ohjelman tietokoneesta näin:

• Windowsin Ohjauspaneelin kautta

• Käynnistä -valikosta

Tulosta Norton 360 Online -ohjelmiston asennuksen poistamista koskeva ohje, ennen kuin jatkat ohjelmiston asennuksen poistamista. Käytönaikainen ohje ei ole käytettävissä ohjelman poistamisen aikana.

Jos haluat asentaa Norton 360 Online -ohjelman uudelleen tietokoneellesi, Norton 360 Online -ohjelma tulee poistaa tietokoneeltasi. Voit asentaa tuotteen uudelleen Symantecin verkkosivustolta ladatun asennustiedoston avulla tai tuotelevyltä. Voit asentaa Norton 360 Online -ohjelmiston uudelleen noudattamalla käyttöoppaan asennustoimenpiteitä.

Norton 360 Online -ohjelmiston asennuksen poistaminen Windowsin Ohjauspaneelista

1. Valitse Windowsin tehtäväpalkista Käynnistä > Ohjauspaneeli.

2. Tee Windowsin Ohjauspaneelissa jokin seuraavista:

• Windows XP:ssä valitse Lisää tai poista sovellus.

• Valitse Ohjelmat ja toiminnot Windows Vistassa.

• Valitse Programs > Programs and Features (Ohjelmat > Ohjelmat ja toiminnot) Windows 7:ssä.

Windows 7:n Programs (Ohjelmat) -toiminto tulee käyttöön, kun valitset Luokka -vaihtoehdon avattavasta Järjestämisperuste -luettelosta.

3. Näyttöön tulee luettelo tietokoneelle asennetuista ohjelmista. Tee yksi seuraavista:

• Windows XP:ssä valitse Norton 360 Online ja sitten Muuta tai poista.

• Valitse Windows Vistassa tai Windows 7:ssä Norton 360 Online ja sitten Poista tai muuta.

4. Valitse aukeavalla sivulla Valitse poistoasetukset -kohdasta jokin seuraavista:

Aion asentaa Norton-tuotteen uudelleen. Säilytä asetukseni.

Voit säilyttää asetuksesi, salasanasi ja Norton-ominaisuuksien määritykset, ennen kuin poistat Norton 360 Online -asennuksen.

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat asentaa uudelleen Norton 360 Online -ohjelman tai jonkin toisen Norton-tuotteen.

Poista kaikki käyttäjätiedot.

Voit poistaa Norton 360 Online -ohjelman täysin tallentamatta asetuksiasi, salasanojasi ja määrityksiäsi.

5. Tee jompikumpi seuraavista:

• Käynnistä tietokone uudestaan valitsemalla Käynnistä uudelleen nyt (suositus).

• Käynnistä järjestelmä myöhemmin uudelleen valitsemalla Käynnistä uudelleen myöhemmin.

Norton 360 Online -ohjelman poistaminen on valmis vasta, kun tietokone käynnistetään uudelleen.

Norton 360 Online -ohjelmiston asennuksen poistaminen Käynnistä-valikosta

1. Valitse Windowsin tehtäväpalkista Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Norton 360 Online > Poista Norton 360 Online.

2. Valitse aukeavalla sivulla Valitse poistoasetukset -kohdasta jokin seuraavista:

Aion asentaa Norton-tuotteen uudelleen. Säilytä asetukseni.

Voit säilyttää asetuksesi, salasanasi ja Norton-ominaisuuksien määritykset, ennen kuin poistat Norton 360 Online -asennuksen.

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat asentaa uudelleen Norton 360 Online -ohjelman tai jonkin toisen Norton-tuotteen.

Poista kaikki käyttäjätiedot.

Voit poistaa Norton 360 Online -ohjelman täysin tallentamatta asetuksiasi, salasanojasi ja määrityksiäsi.

3. Tee jompikumpi seuraavista:

• Käynnistä tietokone uudestaan valitsemalla Käynnistä uudelleen nyt (suositus).

• Käynnistä järjestelmä myöhemmin uudelleen valitsemalla Käynnistä uudelleen myöhemmin.

Norton 360 Online -ohjelman poistaminen on valmis vasta, kun tietokone käynnistetään uudelleen.

Tietoja Norton 360 Online -ohjelmistosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15972972_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011