Tietoturvahistorian tietojen vieminen tai tuominen

Voit viedä tietoturvahistorian tapahtumat tiedostoon Norton 360 Online -ohjelmassa. Voit viedä ja tallentaa tietoturvahistorian tapahtumia ja tarkastella niitä halutessasi.

Voit esimerkiksi analysoida tietyn päivän tietoturvatapahtumia. Se onnistuu Pikahaku -toiminnon avulla, jolla voit hakea luettelon kaikista tiettyyn tietoturvariskiin liittyvistä kohteista. Tämän jälkeen voit tallentaa luettelon Tietoturvahistoria-lokiin Vie -valinnalla. Voit tuoda lokitiedoston ja analysoida tietoja myöhemmin.

Tietoturvahistoria tallentaa tiedot erilliseen tiedostoon. Kun tiedoston koko ylittää sille annetun kokorajoituksen, uusiin tapahtumiin liittyvät tiedot korvaavat vanhempiin tapahtumiin liittyvät tiedot. Jos haluat säilyttää kaikki Tietoturvahistorian tiedot, voit viedä lokin säännöllisesti.

Voit tallentaa lokitiedoston jossakin seuraavista tiedostomuodoista:

• Tietoturvahistorian lokitiedostot (.mcf)

Tietoturvahistoriassa käytetty .mcf-tiedostomuoto on Symantecin oma lokitiedostomuoto.

Kun käytät tätä tiedostomuotoa, voit tarkastella tiedostoa ainoastaan Tietoturvahistoria -ikkunassa.

• Tekstitiedostot (.txt)

Tiedot tallennetaan pilkuilla erotetussa tekstimuodossa.

Kun käytät tätä tiedostomuotoa, voit avata ja tarkastella tiedostoa ulkoisesti käyttämättä Tietoturvahistoriaa.

Voit tuoda ainoastaan lokitiedostoja, joiden tiedostotunnus on .mcf. Kun lokitiedosto tuodaan, lokitiedoston sisältämä luettelo viedyistä tietoturvahistorian tiedoista tulee näkyviin. Tämä luettelo korvaa nykyisen tapahtumaluettelon. Voit valita Näytä -pudotusvalikosta jonkin asetuksen ja tarkastella lokitiedostoon tallennettuja asetuskohtaisia tietoja. Jos haluat palauttaa nykyisen Tietoturvahistoria-luettelon, valitse Sulje tiedosto: tiedostonimi.mcf -linkki.

Tietoturvahistorian tietojen vieminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tehtävät.

2. Valitse Tehtävät -ikkunan Yleiset tehtävät -kohdasta tietoturvahistorian tarkastelemisen vaihtoehto.

3. Valitse Tietoturvahistoria -ikkunan avattavassa Näytä -valikossa jokin vaihtoehdoista.

4. Valitse Vie.

5. Siirry näyttöön tulevassa Tallenna nimellä -valintaikkunassa haluamaasi sijaintiin ja määritä tiedostolle nimi.

Avattavassa Näytä -valikossa oleva luokan nimi näkyy tiedostonimen oletusarvona. Voit antaa tiedostolle haluamasi nimen.

6. Valitse Tallenna muodossa -ikkunassa tiedostomuoto, jossa haluat tallentaa lokitiedoston.

7. Valitse Tallenna.

Tietoturvahistorian tietojen tuominen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tehtävät.

2. Valitse Tehtävät -ikkunan Yleiset tehtävät -kohdasta tietoturvahistorian tarkastelemisen vaihtoehto.

3. Valitse Tietoturvahistoria -ikkunassa Tuo.

4. Siirry näyttöön tulevassa Avaa -valintaikkunassa kansioon, jossa haluamasi tiedosto sijaitsee.

5. Valitse .mcf-tiedosto ja valitse Avaa.

Tietoturvahistoria -ikkunassa voidaan avata ainoastaan .mcf-muodossa olevia lokitiedostoja. Voit avata ja tarkastella .txt-muotoisia lokitiedostoja ulkoisesti ilman, että sinun tarvitsee käyttää tietoturvahistoriaa.

Et voi muokata tietoja tuontitilassa. Et voi esimerkiksi tyhjentää lokeja. Voit palauttaa nykyisen Tietoturvahistoria-luettelon sulkemalla tiedoston.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15967289_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/03/2011