Pikaviestiohjelmien tarkistus

Pikaviestiohjelmien tarkistus -ikkunassa voit mukauttaa sitä, miten pikaviestiohjelmien välityksellä saamasi tiedostot tarkistetaan. Voit valita tuetuista pikaviestiohjelmista ne, joiden välityksellä voit vastaanottaa tiedostoja. Norton 360 Online -ohjelma tarkistaa tiedostot, jotka vastaanotat valituista pikaviestiohjelmista.

Jos haluat varmistaa täyden virussuojan, määritä uudet asetukset kaikille uusille pikaviestiohjelmille, jotka olet asentanut Norton 360 Online -ohjelman asentamisen jälkeen.

Norton 360 Online etsii pikaviestiohjelman automaattisesti ja ottaa sen käyttöön. Voit ottaa pikaviestiohjelman käyttöön myös tässä -linkistä.

Voit valita seuraavat pikaviestiohjelmat:

Yahoo! Messenger

Tarkistaa liitetiedostot, jotka vastaanotat Yahoo! Messenger -pikaviestiohjelman välityksellä.

Vaadittu versio: 5.0 - 6.1 sekä 9.0 tai uudempi.

AOL Instant Messenger-AIM

Tarkistaa liitetiedostot, jotka vastaanotat AOL Instant Messenger -pikaviestiohjelman välityksellä.

Vaadittu versio: 4.7 - 5.9.

MSN Messenger/Windows Live Messenger

Tarkistaa liitetiedostot, jotka vastaanotat MSN Messenger -pikaviestiohjelman välityksellä.

Vaadittu MSN Messenger -versio: 6.0 - 14.0.

Pikaviestiohjelmien tarkistus -ohjelmaa ei ole tuettu Windows Live Messenger 2011 -ohjelmassa.

Cerulean Studios/Trillian

Tarkistaa liitetiedostot, jotka vastaanotat Cerulean Studios/Trillian Messenger -pikaviestiohjelman välityksellä.

Vaadittu versio: 3.1 tai uudempi.

Jos asensit Trillianin Norton 360 Online -ohjelman asentamisen jälkeen, käynnistä Trillian uudelleen. Tällöin sen kautta vastaanottamasi tiedostot tarkistetaan.

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Tietoja Tarkistukset ja riskit -asetuksista

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.