Luvattoman käytön AutoBlock

Kun Norton 360 Online havaitsee hyökkäyksen, se estää yhteyden automaattisesti. Näin varmistetaan, että tietokoneesi on turvassa. Jos toinen tietokone jatkaa tietokoneeseesi kohdistuvaa hyökkäystä, Norton 360 Online aktivoi Luvattoman käytön AutoBlock -toiminnon, joka estää hyökkäyksen. Luvattoman käytön AutoBlock katkaisee kaiken liikenteen tietokoneesi ja hyökkäävän tietokoneen välillä tietyksi ajaksi.

Voit ottaa Luvattoman käytön AutoBlock -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä tietyksi ajaksi Luvattoman käytön AutoBlock -ikkunan asetusten avulla. Myös estettyjen tietokoneiden tarkastelu, eston purkaminen ja rajoittaminen ovat mahdollisia. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

AutoBlock

Voit ottaa Luvattoman käytön AutoBlock -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä

Voit määrittää kuinka kauan haluat Norton 360 Online -ohjelman estävän yhteydet hyökkääviin tietokoneisiin.

AutoBlock-toiminnon tällä hetkellä estämät tietokoneet

Näyttää automaattisesti estettyjen tietokoneiden IP-osoitteet ja tällä hetkellä estettyihin tietokoneisiin kohdistuvat toimenpiteet

Pura esto

Antaa sallia yhteyden tietokoneelle, jonka Luvattoman käytön AutoBlock -toiminto on estänyt.

Rajoita

Antaa määrittää rajoituksen tietokoneelle, jonka Luvattoman käytön AutoBlock -toiminto on estänyt.

Kun määrität rajoituksen tietokoneelle, Norton 360 Online estää liikenteen tietokoneesi ja rajoitetun tietokoneen välillä pysyvästi. Voit muuttaa luottamustasoa Verkon suojauskartta -ikkunassa.

AutoBlock-toiminnon käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

AutoBlock-toiminnon estämien tietokoneiden poistaminen estettyjen luettelosta

AutoBlock-toiminnon estämän tietokoneen pysyvä estäminen

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15911753_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011