Sähköpostin virustarkistus

Sähköpostin virustarkistus suojaa sähköpostin liitetiedostojen mukana lähetetyiltä tai vastaanotetuilta uhilta. Voit määrittää Sähköpostin virustarkistus -ikkunassa, miten Norton 360 Online toimii, kun se tarkistaa sähköpostiviestejä. Valitsemiesi asetusten perusteella Norton 360 Online tarkistaa lähettämäsi ja vastaanottamasi sähköpostiviestit automaattisesti.

Norton 360 Online tukee kaikkia sähköpostiohjelmia, jotka käyttävät joko POP3- tai SMTP-tietoliikenneprotokollaa.

Norton 360 Online -ohjelma tarkistaa sähköpostin valvomalla sähköpostiliikenteessä käytettäviä portteja ja pysäyttämällä kaikki sähköpostiviestit. Kun saapuvat sähköpostiviestit on tarkistettu, ne siirtyvät sähköpostiohjelmaan. Jos lataat sähköpostiviestin, johon kuuluu suuri liitetiedosto, saattaa kulua muutama minuutti, ennen kuin viesti näkyy sähköpostiohjelmassa. Sähköpostiohjelmassa saattaa tämän takia tapahtua aikakatkaisu. Jos otat aikakatkaisusuojauksen käyttöön, Norton 360 Online varmistaa yhteyden sähköpostiohjelmaan säännöllisin väliajoin ja pyrkii siten estämään aikakatkaisun.

Aikakatkaisusuojaus sijoittaa sähköpostiviestien alkuun piilotekstin. Sähköpostiohjelman tulisi poistaa tämä teksti.

Voit valita seuraavat asetukset Sähköpostin virustarkistus -ikkunasta:

Mitä tarkistetaan

Voit päättää tarkistettavat kohteet seuraavilla asetuksilla:

• Saapuvien sähköpostiviestien tarkistus

Etsii automaattisesti uhkia saapuvien sähköpostiviestien liitetiedostoista

• Lähtevien sähköpostiviestien tarkistus

Etsii automaattisesti uhkia lähtevien sähköpostiviestien liitetiedostoista

Suojauksen parantaminen

Voit lisätä sähköpostisuojausta seuraavilla valinnoilla:

• Matojen etsiminen lähtevistä viesteistä

Ottaa käyttöön tarkistuksen, joka etsii matoja lähtevistä sähköpostiviesteistä ja varoittaa, mikäli uhka löytyy

• Toimenpiteet lähtevän uhan löytyessä

Jos Norton 360 Online havaitsee uhan lähtevässä sähköpostiviestissä, voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Poista automaattisesti [suositus]

Antaa parhaan mahdollisen suojauksen. Poistaa havaitut sähköpostimadot kysymättä varmistusta käyttäjältä.

• Kysy toimintaohjeita

Antaa sinulle eniten hallintavaihtoehtoja, kun mahdollinen sähköpostimato havaitaan. Voit valita, mitä teet kunkin riskintorjuntavaiheen aikana. Näyttöön tulee yhteenvetoikkuna, jossa on tiedot kaikista ohjelman tekemistä toimenpiteistä

Toimenpiteet sähköpostiviestejä tarkistettaessa

Voit käyttää seuraavia valintoja:

• Suojautuminen aikakatkaisulta

Estää sähköpostiohjelmaasi näyttämästä aikakatkaisun virheitä, kun Norton 360 Online tarkistaa suuria liitetiedostoja

• Tilanneilmaisimen näyttäminen

Näyttää tilanneilmaisinikkunan, kun Norton 360 Online tarkistaa lähtevät sähköpostiviestit

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Tietoja Tarkistukset ja riskit -asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15911615_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/10/2011