Laitteen tietojen tarkastelu

Voit tarkastella etävalvottujen tietokoneiden tietoja Verkon tietoturvakartassa. Voit tarkastella seuraavia tietoja:

• Suojaustoimintojen määritystila (esimerkiksi Automaattinen suojaus, Luvattoman käytön esto, Sähköpostin tarkistus)

• Määritelmäpäivitysten määritystila (esimerkiksi Automaattinen LiveUpdate-päivitys ja Nopeat päivitykset)

• Norton-tuotteesi versionumero

• Norton-tuotteesi tilauksen tila

• Tapahtumasuojauksen määritystila (esimerkiksi Identity Safe tai Suojaus tietojen kalastelulta)

• Viimeiset viisi havattua virustorjuntauhkaa

Laitteen tietojen tarkastelu

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Valitse Verkon suojauskartta -ikkunan verkkokartasta se laite, jonka tietoja haluat tarkastella.

Voit tarkastella vain niiden tietokoneiden tietoja, jotka on määritetty etävalvonnan alaisiksi.

5. Valitse laitteen tiedoissa Luokka -kohdan vierestä Tiedot.

6. Tarkastele laitteen tietoja Laitteen tiedot -ikkunassa.

7. Valitse Sulje.

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Etävalvonnan määrittäminen

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.