Lapsilukitus

Lapsilukitusohjelman avulla voit hallita lapsesi tietokoneen käyttöä ja internetissä tekemiä toimia. Norton Online Family on lapsilukitusohjelma, joka auttaa suojelemaan lapsia verkon uhilta ja online-ahdistelijoilta. Sen avulla voit antaa luvan internet-sisällön käyttämiseen lapsesi iän ja kypsyyden perusteella.

Voit käyttää Määritä napsauttamalla tästä -linkkiä, kun haluat kirjautua Norton Online Familyyn ja muokata Norton Online Family -asetuksia sekä valvoa lapsesi internetissä tekemiä toimia.

Voit myös käyttää pääikkunan alaosassa olevaa Online Family -kuvaketta ja kirjautua Norton Online Family -tilille sekä tarkastella viimeaikaisia hälytyksiä.

Jotkin Norton 360 Online -versiot eivät välttämättä sisällä tätä toimintoa.

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15769057_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011