Norton Autofix

Norton Autofix tarjoaa laajan valikoiman teknisiä tukipalveluita ja asiakaspalveluvaihtoehtoja. Kun valitset Hanki tukea -vaihtoehdon Tuki -pudotusvalikosta, Norton Autofix suorittaa tietokoneen pikatarkistuksen ja korjaa ongelmat ilman käyttäjän toimia. Jos ongelma ei ratkea, voit käyttää Avaa tukiverkkosivusto -valintaa Norton Autofix -ikkunassa ja siirtyä Nortonin tukiverkkosivustolle, josta saat lisää verkkotukea ja yhteydenottovaihtoehtoja.

Tukitarjonta saattaa vaihdella kielen tai tuotteen mukaan.

Norton Autofix -työkalun käyttöä varten on oltava internet-yhteys. Jos käytät välityspalvelinta internet-yhteyden muodostamiseen, sinun täytyy määrittää välityspalvelimen asetukset Norton 360 Online -ohjelmassa. Norton 360 Online tarkistaa internet-yhteyden ja suorittaa päivitykset, kun käynnistät Norton Autofix -työkalun.

Kun valitset Hanki tukea, Norton 360 Online tarkistaa internet-yhteytesi. Jos sinulla on ongelmia internet-yhteyden muodostamisessa, Norton 360 Online suosittelee seuraavien toimien tekemistä:

• Tarkista verkkokaapeli.

• Tarkista langattoman verkon asetukset.

• Tarkista verkkosovitin.

• Tarkista DSL- tai kaapelimodeemi

Jos ongelma ei ratkea, valitse Yritä uudelleen ja noudata näytölle tulevia ohjeita.

Tietoja Norton Autofix -työkalusta

Ongelman ratkaiseminen Norton Autofix -työkalun avulla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15756942_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011