Verkon välityspalvelimen asetukset

Tietokone voi olla yhteydessä verkkoon, joka muodostaa yhteyden Internetiin välityspalvelimen kautta. Tässä tapauksessa välityspalvelinasetukset on määritettävä. Esimerkiksi LiveUpdate noutaa määritykset näiden asetusten avulla. Avaa Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkuna painamalla Määritä -linkkiä ja määritä automaattisen kokoonpanon URL, välityspalvelimen asetukset ja todennustiedot.

Tietoja verkon välityspalvelimen asetuksista

Verkon välityspalvelimen asetusten määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15708127_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011