Verkon välityspalvelimen asetukset

Välityspalvelin säätelee yhteyttä internetiin ja estää ulkopuolisilta tietokoneilta pääsyn verkkoosi. Jos olet verkossa, joka muodostaa yhteyden internetiin välityspalvelimen kautta, voit määrittää välityspalvelimen asetukset tämän ikkunan kautta. Nortonin internet-yhteyttä vaativat ominaisuudet vaativat toimiakseen, että välityspalvelimen asetukset on määritetty. Esimerkiksi Norton Insight käyttää tiettyjä välityspalvelinasetuksia viestiessään Symantecin palvelimien kanssa.

Jos verkkosi käyttää automaattista kokoonpanon komentosarjaa internet-yhteyden hallintaan, sinun täytyy antaa vaaditun PAC (Proxy Automatic Configuration) -tiedoston URL-osoite. PAC-tiedosto (Proxy Automatic Configuration) sisältää koodin, jonka avulla selaimesi tietää välityspalvelinasetukset eri sivustoille internetissä. Tiedosto sisältää sanat, jotka haluat suodattaa ja estää Internetiä käyttäessäsi. Voit myös valita vaihtoehdon, jolla selaimesi tunnistaa välityspalvelinasetukset automaattisesti. Jos haluat käyttää manuaalisia asetuksia verkossa, muista poistaa Automaattinen kokoonpano -asetukset käytöstä.

Määritä välityspalvelimen tiedot käyttämällä seuraavia kohtia:

Automaattinen kokoonpano

Voit määrittää automaattisen kokoonpanon URL:n tai komentosarjan internetin käytön hallintaan.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Tunnista asetukset automaattisesti

Selain tunnistaa verkkoasetukset automaattisesti.

Jos et halua korvata verkkoyhteyden manuaalisesti määritettyjä asetuksia, poista tämä valinta käytöstä.

• Käytä automaattista kokoonpanon komentosarjaa

Selain käyttää automaattisen kokoonpanon URL:ää tai komentosarjaa LiveUpdate-ohjelman internet-yhteyden hallintaan.

Käytä URL -ruutua HTTP URL -osoitteen tai komentosarjan antamiseen vaaditulle PAC-tiedostolle (esimerkiksi file://C:/Proxy.pac).

Välityspalvelimen asetukset

Tämän avulla voit antaa välityspalvelinasetusten tietoja.

Valitse Välityspalvelimen asetukset -kohdassa Käytä välityspalvelinta HTTP-yhteyksille ja toimi seuraavasti:

• Kirjoita Osoite -kenttään välityspalvelimen URL- tai IP-osoite.

• Kirjoita Portti -kenttään välityspalvelimen portin numero.

Sinun on määritettävä arvo 1 - 65 535.

Todennus

Internet-yhteys voidaan muodostaa todennusta vaativan palvelimen kautta.

Kirjoita todennustiedot Käyttäjänimi - ja Salasana -ruutuihin.

Tietoja verkon välityspalvelimen asetuksista

Verkon välityspalvelimen asetusten määrittäminen