Verkon välityspalvelimen asetusten määrittäminen

Kun käytät välityspalvelinta yhdistääksesi Internetiin, sinun täytyy määrittää välityspalvelimen tiedot. Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunassa voit antaa automaattisen määrityksen asetukset, välityspalvelinasetukset ja välityspalvelimen todennusasetukset. Verkon välityspalvelimen asetuksien avulla voit luoda yhteyden Internetiin esimerkiksi aktivoidaksesi tuotteen tai käyttääksesi tukipalveluita.

Verkon välityspalvelimen asetusten määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Valitse Verkon välityspalvelimen asetukset -rivillä Määritä.

4. Valitse Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos haluat, että selain tunnistaa verkon yhteysasetukset automaattisesti, valitse kohdassa Automaattinen kokoonpano vaihtoehto Tunnista asetukset automaattisesti.

• Jos välityspalvelin vaatii automaattisen kokoonpanon URL:n, valitse kohdassa Automaattinen kokoonpano vaihtoehto Käytä automaattista kokoonpanon komentosarjaa. Kirjoita URL-osoite (esimerkiksi file://C:/Proxy.pac) URL -ruutuun.

• Jos verkossa käytetään välityspalvelinta, valitse kohdasta Välityspalvelimen asetukset vaihtoehto Käytä välityspalvelinta HTTP-yhteyksille. Kirjoita Osoite -ruutuun välityspalvelimen URL- tai IP-osoite ja Portti -ruutuun välityspalvelimen portin numero. Voit määrittää arvon 1 - 65 535.

• Jos välityspalvelin vaatii käyttäjänimeä ja salasanaa, valitse kohdassa Todennus vaihtoehto Oikeudet vahvistetaan palomuurin tai välityspalvelimen kautta kulkevissa yhteyksissä. Kirjoita käyttäjänimi Käyttäjänimi -ruutuun ja salasana Salasana -ruutuun.

5. Valitse Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunasta Käytä.

Tietoja verkon välityspalvelimen asetuksista

Tietokoneen IP-osoitteen etsiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15707976_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/11/2011