Nopeiden päivitysten poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Nopeat päivitykset ovat täysien päivitysten välissä viiden minuutin välein tapahtuvia kevyitä päivityksiä. Varmista, että Nopeat päivitykset -valinta on otettu käyttöön. Se suojaa sinua viimeisimmiltä uhilta ilman, että se heikentää järjestelmän suorituskykyä tai häiritsee toimintaasi internetissä.

Internet-yhteyden on oltava toiminnassa, jotta saat uusimmat määrityspäivitykset nopeita päivityksiä käyttäessäsi. Voit ottaa Nopeat päivitykset käyttöön tai poistaa ne käytöstä vain, jos automaattinen LiveUpdate-toiminto on otettu käyttöön.

Nopeiden päivitysten poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Virustorjunta.

3. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma ja päivitykset.

4. Tee Automaattinen LiveUpdate-päivitys -kohdassa Nopeat päivitykset -rivillä jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Poista nopeat päivitykset käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Ota nopeat päivitykset käyttöön siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

5. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

6. Valitse Sulje.

Tietoja nopeista päivityksistä

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15707710_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/10/2011