Tietoja nopeista päivityksistä

Automaattisen LiveUpdate-päivityksen lataamien määritelmäpäivitysten lisäksi Norton 360 Online käyttää virtautustekniikkaa viimeisimpien virusmääritysten lataamiseen. Tällöin puhutaan nopeista päivityksistä. Nopeat päivitykset ovat kevyempiä ja nopeampia kuin automaattinen LiveUpdate-päivitys. Ne pitävät tietokoneen suojattuna Internetissä leviäviltä jatkuvilta uhilta. Nopeat päivitykset suojaavat tietokonetta nopeasti muuttuvilta tietoturvauhilta heikentämättä tietokoneen suorituskykyä. Nopeat päivitykset tulisi pitää aina käytössä. Näin saat uusimmat päivitykset.

Nopeat päivitykset -toiminto etsii määrityspäivityksiä viiden minuutin välein. Jos määrityspäivityksiä on saatavilla, LiveUpdate lataa virtautetut virusmääritykset. Nopeilla päivityksillä tietokonetta päivitetään täysien päivityksien välissä, jotka automaattinen LiveUpdate lataa automaattisesti tunnin välein. Norton 360 Online yhdistää uuden ladatun streamin viimeisimpien asennettujen päivitysten kanssa. Nopeat päivitykset antavat lisäturvaa nopeasti viimeisimpiä uhkia vastaan, täysien päivitysten välissä häiritsemättä verkkotoimintaasi.

Vaikka et ottaisi pulssipäivityksiä käyttöön, LiveUpdate noutaa väliin jääneet virrat ja päivittää tietokoneesi täyden määrityspäivityksen aikana.

Nopeiden päivitysten poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15707635_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 05/04/2011