Täydellisen järjestelmäntarkistuksen ajastus

Norton 360 Online havaitsee automaattisesti, kun tietokone on käyttämättä, ja suorittaa täydellisen järjestelmäntarkistuksen. Täydellinen järjestelmäntarkistus suojaa tietokonetta tartunnoilta vähentämättä sen suorituskykyä. Voit ajastaa täydellisen järjestelmäntarkistuksen alkamaan määrättyinä ajankohtina tai tietyin väliajoin.

Voit ajastaa täydellisen järjestelmäntarkistuksen Tarkistukset -ikkunasta.

Täydellisen järjestelmäntarkistuksen ajastaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Napsauta Tarkistukset -ikkunassa Muokkaa tarkistusta -sarakkeessa muokkauskuvaketta Täydellinen järjestelmäntarkistus -vaihtoehdon kohdalla.

5. Määritä Muokkaa tarkistusta -ikkunassa kohdassa Milloin haluat suorittaa tarkistuksen? tarkistuksen suoritustiheys ja aikataulu.

Useimmissa suoritustiheysvaihtoehdoissa on myös lisäasetuksia, joiden avulla voit määrittää tarkasti, milloin ajastus suoritetaan. Määritä lisäasetukset tarvittaessa.

6. Valitse OK.

Tietoja ajastetuista tarkistuksista

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15672755_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011