Mukautetun tarkistuksen muokkaaminen

Voit muokata luomaasi mukautettua tarkistusta. Voit sisällyttää tarkistukseen lisää tiedostoja tai kansioita tai poistaa tiedostot ja kansiot, joita et halua tarkistaa. Voit myös vaihtaa tarkistuksen nimen.

Voit muokata mukautettua tarkistusta Tarkistukset -ikkunasta.

Mukautetun tarkistuksen muokkaaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Napsauta Tarkistukset -ikkunassa Muokkaa tarkistusta -sarakkeessa muokkauskuvaketta sen mukautetun tarkistuksen kohdalla, jota haluat muokata.

5. Valitse Muokkaa tarkistusta -ikkunasta Tarkista kohteet -välilehdeltä ne kohteet, jotka haluat tarkistaa. Tarkistettavien kohteiden valitseminen

6. Määritä Ajoita tarkistus -välilehdellä tarkistuksen suoritustiheys ja aikataulu. Tarkistuksen ajastaminen

7. Määritä Tarkistuksen asetukset -välilehdellä tarvittavat tarkistuksen asetukset. Tarkistusasetusten määrittäminen

8. Valitse OK.

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Mukautetun tarkistuksen luominen

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15672377_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011