Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma

Voit määrittää Vakoiluohjelmien torjunta -ikkunan asetuksilla, mitä riskiluokkia haluat Norton 360 Online -ohjelman etsivän Auto-Protect-toiminnon, sähköpostien ja pikaviestien tarkistuksessa sekä manuaalisessa tarkistuksessa. Jos haluat suojata tietokoneen mahdollisimman hyvin, valitse kaikki Vakoiluohjelmien torjunta -ikkunan vaihtoehdot.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu tietoturvariskiluokat, jotka vakoiluohjelmien torjuntaohjelman tulisi havaita:

Tietoturvariski

Ohjelmat, jotka saattavat uhata tietokonetta.

Hakkeriohjelmat

Ohjelmia, joilla hakkerit yrittävät päästä käyttämään tietokonettasi luvatta. Esimerkiksi näppäilytallennin, joka seuraa ja rekisteröi näppäinten painalluksia ja lähettää tiedot takaisin hakkerille.

Vakoiluohjelmat

Ohjelmat, jotka voivat tarkkailla järjestelmiä tai toimintoja ja välittää tietoja muihin tietokoneisiin tai järjestelmiin.

Jäljitysohjelmat

Ohjelmat, jotka seuraavat järjestelmän toimintaa, keräävät tietoa järjestelmästä tai seuraavat käyttäjien toimintatapoja ja välittävät nämä tiedot ulkopuolisille. Näiden ohjelmien keräämät tiedot eivät ole henkilökohtaisesti tunnistettavia tai luottamuksellisia. Jäljitysohjelmat asennetaan käyttäjän suostumuksella, ja niitä voi kuulua muihin käyttäjän asentamiin ohjelmistoihin.

Soitto-ohjelmat

Ohjelmat, jotka soittavat tietokoneella tai modeemilla maksullisiin numeroihin tai Internet-sivustoihin, mikä tavallisesti aiheuttaa kustannuksia.

Etäkäyttö

Ohjelmat, joiden avulla toinen tietokone voi käyttää tietokonettasi Internetin välityksellä ja kerätä tietoja, hyökätä tietokoneeseesi tai muuttaa tietokoneesi asetuksia.

Mainosohjelmat

Ohjelmat, jotka välittävät mainoksia joko omissa ikkunoissaan tai toisen ohjelman käyttöliittymän välityksellä.

Pilailuohjelmat

Ohjelmat, jotka muuttavat tai häiritsevät tietokoneen normaalia toimintaa.

Tietoturvan arviointiohjelmat

Ohjelmat, jotka normaalisti suorittavat hallintatehtäviä paikallisesti tietokoneessasi. Niiden avulla voidaan kuitenkin myös käyttää tietokonettasi luvatta tai estää sen käyttö.

Harhautusohjelmat

Ohjelmat, jotka antavat vääriä tai harhaanjohtavia ilmoituksia tietokonetta vaivaavista tietoturvariskeistä, uhista tai järjestelmäongelmista.

Lapsilukitus

Ohjelmat, jotka valvovat verkkosivujen, keskusteluhuoneiden, pikaviestien, tai sähköpostien sisältöä.

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Tietoja vakoiluohjelmien torjuntaohjelman ja päivitysten asetuksista

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.