Identity Safen tietojen palauttaminen

Voit joutua ajoittain palauttamaan Identity Safe -tietosi. Sinun täytyy ehkä palauttaa tiedot seuraavissa tapauksissa:

• Tietokoneessa on toimintahäiriö.

Identity Safe -tietosi ovat ehkä vaurioituneet. Jos identity Safe ei tunnista oikeaa salasanaasi, voit palauttaa tiedot. Jos olet varma, että salasanasi on oikea, yritä ensin palauttaa Identity Safe -tietosi. Joitakin tietoja saatetaan menettää, mutta kaikki kriittiset tiedot, kuten sisäänkirjautumiset, kortit ja muistiinpanot säilyvät.

• Unohdat Identity Safen salasanasi.

Norton 360 Online antaa sinun kirjoittaa väärän salasanan kahdesti. Jos yrityksesi epäonnistuvat, Norton 360 Online antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa Identity Safe -tietosi.

Tietoja Identity Safe -tietojen viemisestä ja tuomisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15655496_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 11/02/2011