Nortonin tehtävät

Norton-tehtävät -ikkunan avulla voit tarkastella ja valvoa kaikkia Nortoniin liittyviä taustatöitä, joita Norton 360 Online suorittaa joutoajalla. Tietoihin kuuluu:

Nortonin tehtävät

Näyttää Nortonin taustalla suorittamat prosessit.

Voit käyttää kuvaketta, joka ilmestyy taustatyön nimen eteen. Kuvakkeen avulla voit aloittaa tai pysäyttää taustatyön. Voit käynnistää tai pysäyttää taustatyön koska tahansa.

Edellinen suoritus

Näyttää Nortonin prosessin aikaleiman.

Voit tarkastella tietoja, jotka sisältävät esimerkiksi päivämäärän ja ajan, jona taustatyötä on suoritettu edellisen kerran. Tietojen avulla voit päättää, haluatko aloittaa taustatyön vai odottaa, että Norton 360 Online suorittaa taustatyön joutoajalla.

Kesto

Näyttää edellisen Nortonin prosessin keston.

Voit tarkastella, kuinka pitkään taustatyötä suoritettiin edellisen kerran. Näiden tietojen avulla voit määrittää, kuinka pitkään taustatyön suorittamiseen kuluu aikaa.

Suoritettu joutoaikana

Näyttää, onko Nortonin prosessi suoritettu joutoaikana.

Tämän tiedon avulla voit määrittää, onko tehtävä jo suoritettu joutoajalla vai pitäisikö se suorittaa.

Tila

Näyttää Nortonin prosessin tilan.

Voit tarkastella tämän tehtävän loppuunsuorittamista koskevia tietoja.

Virtalähde

Näet virtalähteen, jota Norton 360 Online käyttää Nortonin tehtävän suorittamiseen silloin, kun tietokonetta ei käytetä.

Oletusarvoisesti Norton 360 Online suorittaa Nortonin tehtävän ainoastaan silloin, kun tietokone on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen. Voit myös määrittää Norton 360 Online -ohjelman suorittamaan Nortonin tehtävät, jos tietokone käyttää ulkoista virtalähdettä tai akkuvirtaa.

Nortonin tehtävät -ikkunassa voit valvoa seuraavia Norton-tuotteiden tehtäviä:

Automaattinen LiveUpdate-päivitys

Automaattinen LiveUpdate-toiminto tarkistaa automaattisesti määritys- ja ohjelmapäivitykset, kun tietokone on yhteydessä verkkoon.

Automaattinen LiveUpdate-toiminto tarkistaa päivitykset oletusarvoisesti kerran tunnissa.

DefaultSet-varmuuskopiosarjan varmuuskopioiminen

Suorittaa varmuuskopiosarjaan kuuluvien tiedostojen ja tietojen varmuuskopioinnin.

Jos olet luonut useita varmuuskopiosarjoja, kaikki varmuuskopiosarjat näkyvät Nortonin tehtävät -luettelossa. Voit suorittaa tietyn varmuuskopioinnin Nortonin tehtävät -ikkunassa.

Levyn optimointiohjelma

Poistaa tarpeettomat tiedostot ja järjestelee tarpeelliset tiedostot kiintolevyllä tietokoneen suorituskyvyn parantamiseksi.

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tarkistaa koko tietokoneen virusten, vakoiluohjelmien ja erilaisten tietoturva-aukkojen varalta.

Suorittaa myös muita toimintoja, kuten LiveUpdate-päivityksen, tyhjennyksen, levyn optimoinnin ja varmuuskopioinnin.

Insight-optimointitoiminto

Optimoi tietokoneen käynnistysaseman.

Internet Explorer -historian tyhjennysohjelma

Poistaa selaimen historiakansiosta selattujen verkkosivujen luettelon.

Poistaa tietokoneella tehtyjen internet-hakujen jättämät jäljet.

Tilapäiset Internet Explorer -tiedostot

Poistaa tilapäiset tiedostot, jotka ovat jääneet tietokoneen kiintolevylle internet-selailun jälkeen.

Norton Community Watch -palvelu

Norton Community Watch suojaa tietokoneen uusilta mahdollisilta uhilta. Se kerää tietokoneelta tiedot mahdollisista uusista tietoturvauhista ja lähettää ne Symantecille analysoitavaksi. Symantec analysoi tiedot tunnistaakseen uudet uhat ja korjatakseen ne.

Norton Insight

Sallii tietokoneella olevien tiedostojen älykkään tarkistuksen. Se parantaa Norton 360 Online -tarkistuksen suorituskykyä niin, että voit tarkistaa vähemmän tiedostoja vaarantamatta tietokoneen turvallisuutta.

Norton Insight antaa tietoja tärkeistä tiedostoista, jotka ovat käytettävissä tietokoneella. Voit tarkastella esimerkiksi tiedoston allekirjoitusta ja asentamispäivämäärää. Voit myös tarkastella tiedoston luottamustasoa, yhteisökäyttöä, resurssien käyttöä ja alkuperää.

Pulssipäivitykset

Pulssipäivitykset tarkistavat määrityspäivitykset viiden minuutin välein ja lataavat virtautetut virusmääritykset. Pulssipäivityksillä tietokonetta päivitetään täysien päivitysten aikana, jotka LiveUpdate lataa automaattisesti aina muutaman tunnin välein. Varmista, että Pulssipäivitykset-valinta on käytössä. Se suojaa sinua viimeisimmiltä uhilta ilman, että se heikentää järjestelmän suorituskykyä tai häiritsee toimintaasi internetissä.

Pikatarkistus

Tarkistaa tietokoneen tärkeät sijainnit, joihin pesiytyy usein viruksia ja muita tietoturvauhkia.

Pikatarkistus vie vähemmän aikaa kuin täydellinen järjestelmäntarkistus, koska koko tietokonetta ei tarkisteta.

Windows-rekisterin tyhjennysohjelma

Poistaa Windows-rekisteristä virheelliset ja vanhentuneet merkinnät, jotka voivat aiheuttaa virheitä.

Windowsin tilapäisten tiedostojen tyhjennysohjelma

Poistaa ohjelmia asennettaessa tai päivitettäessä Windowsin tilapäisten tiedostojen kansioon jääneet tarpeettomat tiedostot.

Seuraavat harmaina näkyvät tehtäväkategoriat suoritetaan taustalla järjestelmän suorituskyvyn ja suojauksen parantamiseksi. Voit tarkastella ainoastaan viimeisimmän suorituskerran tietoja seuraavista tehtävistä.

Identity Safen ylläpito

Suorittaa Identity Safeen liittyviä ylläpitotehtäviä taustalla. Tehtäviin kuuluvat Identity Safe -profiilin tilastojen lähettäminen ja suosikkikuvakkeiden lataaminen.

Roskapostin eston ylläpito

Suorittaa roskapostin estoon liittyviä ylläpitotehtäviä taustalla. Tehtäviin kuuluu yhteystietojen ja roskapostin eston suodattimien päivittäminen.

Käyttöoikeuden ylläpito

Suorittaa käyttöoikeuteen liittyviä ylläpitotehtäviä taustalla.

Insight-ohjelman ylläpito

Suorittaa Norton Insight -ohjelmaan liittyviä ylläpitotehtäviä taustalla. Tehtäviin kuuluu tietokoneella olevien tiedostojen vakauden ja luottamustason tietojen ylläpitäminen.

Tuotteiden ylläpito

Suorittaa Norton 360 Online -tuotteeseen liittyviä ylläpitotehtäviä taustalla. Tehtäviin kuuluvat asennuslokien tyhjentäminen ja kootun palomuurisäännön uudelleentarkistaminen.

Taustatöiden tietojen tarkastelun ja valvonnan lisäksi voit käyttää seuraavia Nortonin tehtävät -ikkunan valintoja:

Joutoaikakatkaisu

Voit määrittää, kuinka pitkään tietokoneen on oltava käyttämättömänä ennen kuin Norton 360 Online havaitsee, ettei tietokonetta käytetä.

Voit määrittää joutoaikakatkaisun kestoksi 1 - 30 minuuttia. Oletuskesto on 10 minuuttia.

Joutoaikalaskenta

Voit ottaa käyttöön tietokoneen joutoaikana suoritettavat toiminnot.

Kun olet määrittänyt Joutoaikakatkaisun keston, voit varmistaa Joutoaikalaskennan riviä tarkastelemalla, että tietokoneesi tila muuttuu käyttämättömäksi määritetyn ajan kuluttua.

Hiljainen tila

Voit ottaa Hiljaisen tilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä tietyksi ajaksi.

Kun Hiljainen tila otetaan käyttöön, Norton 360 Online estää kaikki hälytykset ja keskeyttää taustatoiminnot ennalta määritetyksi ajaksi. Määritetyn ajan jälkeen Norton 360 Online poistaa hiljaisen tilan käytöstä. Voit poistaa Hiljaisen tilan käytöstä manuaalisesti koska tahansa. Keskeytetyt toiminnot suoritetaan, kun hiljainen tila on kytketty pois päältä.

Tietoja Nortonin tehtävistä

Tuotteen Norton 360 Online taustatöiden valvonta

Tietoja tuotteesta System Insight

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15625365_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011