Suoritinkaavion ja muistikaavion tarkasteleminen

Norton 360 Online valvoo järjestelmän yleistä suorittimen ja muistin käyttöä sekä sitä, kuinka paljon Norton-tuotteet kuormittavat suoritinta. Suoritinkaavio ja muistikaavio näkyvät Suoritin -välilehdessä ja Muisti -välilehdessä. Välilehdet sijaitsevat suorituskykykaavion yläosassa.

Zoomaus -toiminnon valinnat tuovat näyttöön suurennoksen suoritin- ja muistikaavioista. Jos esimerkiksi valitset 10min, Norton 360 Online näyttää suurennetun suoritin- tai muistikaavion viimeisen 10 minuutin ajalta. Jos valitset valinnan 1V, Norton 360 Online näyttää suoritin- tai muistikaavion viimeisen viikon ajalta.

Kaaviot kuvaavat suorituskykyä oletusarvoisesti viimeisten 90 minuutin ajalta.

Suoritinkaavion ja muistikaavion tarkasteleminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

2. Tee Suorituskyky -ikkunassa jokin seuraavista:

• Tarkastele suoritinkaaviota napsauttamalla Suoritin -välilehteä.

• Tarkastele muistikaaviota napsauttamalla Muisti -välilehteä.

• Jos haluat suurentaa tai pienentää kaaviota, valitse 10min, 30min, 1P, 1V tai 1K Lähennä -vaihtoehdon vierestä.

Tietoja suoritinkaaviosta ja muistikaaviosta

Haetaan suorittimen ja muistin käytön historiatiedot

Tunnistetaan resursseja kuluttavia prosesseja

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15625060_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011