Tietoja suoritinkaaviosta ja muistikaaviosta

Norton 360 Online valvoo järjestelmän yleistä suorittimen ja muistin käyttöä sekä sitä, kuinka paljon Norton-tuotteet kuormittavat suoritinta. Norton 360 Online näyttää nämä tiedot suoritinkaaviossa ja muistikaaviossa. Suoritin- ja muistikaaviot ovat reaaliaikaisia kaavioita, jotka kuvaavat suorittimen ja muistin käyttöä.

Kaaviot kuvaavat suorituskykyä viimeisen 90 minuutin ajalta tai siltä ajalta, kun tietokone on ollut käynnissä. Kaaviot päivittävät tiedot joka 15 sekunnin välein. Kaavioita tarkastellaan oikealta vasemmalle, ja viimeisimmät tiedot näkyvät kaavion oikeassa laidassa. Kaavioissa sininen viiva esittää yleistä järjestelmän käyttöä ja keltainen viiva Norton-tuotteisiin liittyvää käyttöä. Aika, jonka tietokoneesi on ollut käyttämättömänä, näkyy harmaana ja merkittynä Joutoajaksi. Harmaat alueet käsittävät myös sen ajan, jolloin tietokone on ollut suljettuna, lepotilassa tai uloskirjaustilassa.

Kaaviot kuvaavat oletuksena suorituskykyä 90 minuutin ajalta. Zoomaus -asetuksilla voit tarkastella lähemmin kaavion eri osia. Zoomaus -asetuksilla voit lähentää kaaviota tai tarkastella sen historiatietoja. Jos esimerkiksi valitset 10min, Norton 360 Online näyttää suurennetun suoritin- tai muistikaavion viimeisen 10 minuutin ajalta. Jos valitset valinnan 1P, Norton 360 Online näyttää viimeisen vuorokauden tiedot.

Kun napsautetaan mitä tahansa kohtaa suoritinkäyttöä tai muistikäyttöä esittävässä kaaviossa, Norton 360 Online tuo näyttöön luettelon prosesseista, jotka kuluttavat eniten resursseja juuri silloin. Se myös näyttää käyttöprosentin jokaista prosessia kohti. Napsauta luettelossa olevaa prosessia, jos haluat siitä lisätietoja. Luettelo sijaitsee File Insight -ikkunassa.

File Insight -ikkuna näyttää prosessista esimerkiksi seuraavat tiedot:

• Tiedoston nimi, versionumero, digitaalinen allekirjoitus ja prosessin asennuspäivämäärä

• Prosessin viimeisin käyttöpäivämäärä ja tieto siitä, onko se käynnistystiedosto

• Vakaustiedot

• Luottamustaso

• Resurssien käyttötiedot

• Toiminnot, joita prosessi suorittaa järjestelmässä

Lisäksi File Insight -ikkunassa näkyy suoritinkaavio ja resurssien käyttöä koskevia tietoja, jotka liittyvät käynnissä oleviin prosesseihin. Kaaviossa kuvataan eritellysti yleinen suorittimen käyttö ja prosessin suorittimen käyttö.

Suoritinkaavion ja muistikaavion tarkasteleminen

Haetaan suorittimen ja muistin käytön historiatiedot

Tunnistetaan resursseja kuluttavia prosesseja

Tietoja tuotteesta System Insight

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15624757_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011