Hiljaisen tilan käyttöönotto

Voit ottaa hiljaisen tilan käyttöön manuaalisesti, ennen kuin suoritat tärkeitä tehtäviä tietokoneella. Sinun täytyy määrittää avattavassa luettelossa, kuinka pitkään haluat, että Norton 360 Online pitää hiljaisen tilan käytössä. Voit ottaa hiljaisen tilan käyttöön yhdeksi, kahdeksi, neljäksi tai kuudeksi tunniksi tai yhdeksi päiväksi.

Määritellyn ajan kuluttua Norton 360 Online kytkee hiljaisen tilan pois päältä. Voit myös ohittaa asetuksen ja poistaa hiljaisen tilan käytöstä manuaalisesti koska tahansa.

Tietoja hiljaisesta tilasta, joka otetaan käyttöön automaattisesti

Tietoja hiljaisesta tilasta