Tietoja hiljaisesta tilasta

Norton 360 Online tarjoaa monia ratkaisuja ja toimintoja virusten ja muiden tietoturvauhkien käsittelyyn. Norton 360 Online myös kertoo sinulle varoitusten ja ilmoitusten avulla, kuinka virukset ja muut tietoturvauhat huomataan ja ratkaistaan. Kun suoritat tärkeitä tehtäviä tietokoneellasi, on todennäköistä, että et tuolloin halua saada varoituksia. Norton 360 Online keskeyttää varoitukset ja ilmoitukset sekä useimmat taustalla suoritettavat toiminnot väliaikaisesti sen mukaan, mitkä Hiljaisen tilan asetukset ovat käytössä.

Norton 360 Online sisältää seuraavat vaihtoehdot kohdassa Hiljaisen tilan asetukset:

Hiljainen tila

Norton 360 Online -ohjelmassa käyttäjä voi itse ottaa hiljaisen tilan käyttöön tietyksi ajaksi.

Koko näytön tunnistus

Norton 360 Online ottaa tämän toiminnon automaattisesti käyttöön havaitessaan koko näytön sovelluksen. Norton 360 Online poistaa toiminnon käytöstä, kun lopetat koko näytön sovelluksen käytön.

Äänetön tila

Norton 360 Online ottaa tämän toiminnon automaattisesti käyttöön havaitessaan levyn polttotehtävän tai Media Center TV -tallennuksen. Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan käyttöön automaattisesti, kun käynnistät ohjelman, joka on Äänettömän tilan ohjelmat -luettelossa. Norton 360 Online poistaa äänettömän tilan käytöstä, kun levyn poltto tai TV-ohjelman tallennus on päättynyt. Lisäksi Norton 360 Online poistaa käytöstä äänettömän tilan, kun se lakkaa havaitsemasta käynnissä olevia ohjelmia, jotka on luetteloitu äänettömän tilan ohjelmien luettelossa.

Tehtäväpalkin oikean laidan ilmaisinalueella oleva Norton 360 Online -kuvake näyttää, onko hiljainen tila käytössä. Kuvake muuttuu sirppikuvioiduksi, kun hiljainen tila on käytössä. Norton 360 Online ilmoittaa myös silloin, kun hiljainen tila poistetaan käytöstä.

Voit tarkastella yhteenvetoa Hiljainen tila -istunnoista Lähihistoria -, Koko historia - ja Hiljainen tila -luokissa Tietoturvahistoria -ikkunan Näytä -pudotusvalikosta.

Yhteenveto sisältää seuraavat tiedot:

• Hiljaisen tilan käyttötila (käytössä tai ei käytössä)

• Hiljaisen tilan asetusten käyttäminen, esimerkiksi hiljainen tila tai äänetön tila

• Hiljaisen tilan käynnistävä ohjelmatyyppi, esimerkiksi levyn poltto tai tv-ohjelman tallennus

• Hiljaisen tilan käynnistävän käyttäjän määrittämän ohjelman nimi.

• Aika ja päivämäärä, jolloin hiljainen tila otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä

• Vakavuus näyttää valitun kohteen riskitason

Tietoja hiljaisesta tilasta, joka otetaan käyttöön manuaalisesti

Hiljaisen tilan käyttöönotto tai käytöstä poistaminen manuaalisesti

Tietoja hiljaisesta tilasta, joka otetaan käyttöön automaattisesti

Tietoja äänettömästä tilasta

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15624542_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011