Tarkistuksen suorituskykyprofiilien määrittäminen

Suorituskykyprofiilien tarkistuksen asetuksilla määrität, kuinka Norton 360 Online tarkistaa tietokoneen tiedostojen digitaalisen allekirjoituksen ja luottamustason perusteella. Jotta saisit Norton 360 Online -tarkistukset kevyemmiksi, nopeammiksi ja tehokkaammiksi, voit jättää tarkistuksen ulkopuolelle tiedostot, joissa on tunnettu digitaalinen allekirjoitus tai korkea luottamustaso.

Voit määrittää suorituskykyprofiilien tarkistusasetukset seuraavanlaisiksi:

• Määritä ohjelma suorittamaan tietokoneen kattava tarkistus Täydellinen tarkistus -valinnalla.

Kattavassa tarkistuksessa tietokoneen kaikki tiedostot tarkistetaan niiden luottamustasosta ja digitaalisesta allekirjoituksesta huolimatta.

• Määritä ohjelma suorittamaan Normaali luottamustaso -valinnalla tarkistus, josta jätetään pois kaikki sellaiset tiedostot, joihin Norton luottaa.

Norton 360 Online tarkistaa kaikki tiedostot, joiden luottamustaso on muu kuin Nortonin luottama.

• Määritä ohjelma suorittamaan Korkea luottamustaso -valinnalla tarkistus, joka ohittaa tiedostot, joilla on tunnetut digitaaliset allekirjoitukset tai korkeat luottamustasot.

Norton 360 Online ei tarkista tiedostoja, joiden luottamustaso on Nortonin luottama tai käyttäjän luottama. Se myös ohittaa turvalliset tiedostot, joiden luottamustaso on todettu korkeaksi tarkistuksessa. Ohjelma tarkistaa tiedostot, joiden luottamustaso on jokin seuraavista: heikko luottamus, todistamaton luottamus ja ei-luotettu. Lisäksi ohjelma tarkistaa tiedostot, joilla ei ole luokan 3 digitaalista allekirjoitusta.

Suorituskykyprofiilin tarkistusasetukset on määritettävä ennen tarkistuksen suorittamista tai ennen kuin tarkistus on ajoitettu suoritettavaksi. Norton 360 Online tarkistaa tietokoneesi sen mukaan, miten suorituskykyprofiilin tarkistusasetukset on määritetty.

Suorituskykyprofiilien tarkistuksen määrittäminen Asetukset-ikkunasta

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Virustorjunta.

Napsauta haluamaasi asetusta Tarkistus ja riskit -välilehdellä Suorituskykyprofiilien tarkistus -rivillä. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Täydellinen tarkistus

• Normaali luottamustaso

• Korkea luottamustaso

3. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Suorituskykyprofiilien tarkistuksen määrittäminen Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunasta

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita Norton Insight.

2. Siirrä liukusäädin haluamasi asetuksen kohdalle Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunan Suorituskykyprofiilien tarkistus -rivillä. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Täydellinen tarkistus

• Normaali luottamustaso

• Korkea luottamustaso

3. Valitse Sulje.

Tietoja Norton Insightista

Tiedostojen tarkastelu Norton Insightin avulla

Tiedoston luottamustason tarkistaminen

Tietoja tuotteesta System Insight

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15624381_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011