Tiedoston luottamustason tarkistaminen

Norton Insight antaa tietoja tärkeistä tiedostoista, jotka ovat käytettävissä tietokoneella. Voit tarkastella esimerkiksi tiedoston allekirjoitusta ja asentamispäivämäärää. Voit myös tarkastella tiedoston luottamustasoa, vakaustietoja, käyttöä yhteisössä, resurssien käyttöä ja alkuperää. Voit käyttää Paikallista -toimintoa ja etsiä tiedoston tietokoneelta. Kun napsautat hiiren kakkospainikkeella tiedostoa, joka on käytettävissä tietokoneella, pikavalikko näyttää Norton 360 Online -valinnan ja tämän jälkeen Norton File Insight -valinnan. Näiden valintojen avulla voit tarkastella tärkeän tiedoston tietoja.

Norton 360 Online tuo Norton File Insight -toiminnon näkyviin vain, kun tärkeää tiedostoa napsautetaan kakkospainikkeella. Windowsin vikasietotilassa tätä toimintoa ei voi käyttää yhdessäkään tiedostossa. Norton 360 Online myös luokittelee minkä tahansa tiedoston, jota varten avaat File Insight -ikkunan tärkeän tiedoston tietojen tarkastelemiseksi.

Symantec-palvelin tallentaa tärkeän tiedoston hajautusarvon ja luottamustason. Palvelin antaa tiedoston tiedot heti sen jälkeen, kun olet avannut Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunan. Voit kuitenkin päivittää tiedoston luottamusarvon File Insight -ikkunan Tarkista luottamustaso nyt -valinnan avulla. Voit myös määrittää mitkä tahansa tunnetut tiedostot luotetuiksi manuaalisesti. Voit muuttaa minkä tahansa tiedoston luottamustason Käyttäjän luottama -tasolle. Voit tehdä tämän kaikkien muiden paitsi niiden tiedostojen kohdalla, jotka on määritelty Nortonin luottamiksi.

Voit määrittää tietokoneella käytettävissä olevan tiedoston resurssien käytön. File Insight -ikkunassa näkyy suoritinkaavio ja järjestelmän resurssien käyttöä koskevia tietoja, jotka liittyvät käynnissä oleviin prosesseihin. Kaaviossa kuvataan eritellysti yleinen suorittimen käyttö ja prosessin suorittimen tai muistin käyttö.

Tiedoston luottamustason tarkistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita Norton Insight.

2. Valitse Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunasta tiedosto, jonka tietoja haluat tarkastella.

3. Näet tiedoston tiedot File Insight -ikkunassa.

4. Valitse File Insight -ikkunasta Sulje.

Tiedoston luottamustason tarkistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita Norton Insight.

2. Valitse Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunasta Tarkista yksittäinen tiedosto.

3. Selaa sen tiedoston sijaintiin, jonka tiedot haluat tarkistaa.

4. Valitse tiedosto ja valitse Avaa.

5. Näet tiedoston tiedot File Insight -ikkunassa.

6. Valitse File Insight -ikkunasta Sulje.

Tiedoston paikallistaminen

• Valitse File Insight -ikkunasta Paikallista.

Tiedoston luottamustason päivittäminen

• Valitse Tarkista luottamustaso nyt File Insight -ikkunasta.

Tiedoston merkitseminen luotettavaksi manuaalisesti

• Napsauta File Insight -ikkunassa Tiedot -välilehdellä Luota nyt.

Voit määrittää manuaalisesti luotetuiksi tiedostot, jotka eivät ole luotettuja, joiden luottamustaso on heikko tai jotka ovat todistamattomia.

Käynnissä olevan prosessin resurssien käytön määrittäminen

1. Valitse File Insight -ikkunan vasemmasta ruudusta Tapahtuma.

2. Tee Näytä -valikossa jokin seuraavista:

• Tarkastele prosessien suorituskykykaaviota valitsemalla Suorituskyky.

• Tarkastele prosessien suorituskykyilmoitusten tietoja valitsemalla Suorituskykyilmoitus.

• Tarkastele prosessien verkkotoimintoja valitsemalla Verkko.

• Sisällytä rekisterimuutokset valitsemalla Avainten muutosten vaihtoehto.

Tietoja Norton Insightista

Tiedostojen tarkastelu Norton Insightin avulla

Tarkistuksen suorituskykyprofiilien määrittäminen

Tietoja tuotteesta System Insight

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15624089_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/09/2011