Tiedostojen tarkastelu Norton Insightin avulla

Norton Insight antaa tietoja tärkeistä tiedostoista, jotka ovat käytettävissä tietokoneella. Tuotteen Norton 360 Online avulla voit tarkastella tiettyjä tiedostoluokkia Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunassa valitsemasi asetuksen mukaan.

Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunan avattava luettelo sisältää seuraavat vaihtoehdot:

Kaikki käynnissä olevat prosessit

Luetteloi prosessit, jotka olivat käynnissä tietokoneella sinä hetkenä, kun valitsit tämän valinnan.

Kaikki tiedostot

Sisältää tärkeät tiedostot.

Käynnistyskohteet

Luetteloi ohjelmat, jotka käynnistyvät, kun käynnistät tietokoneen.

Kaikki ladatut moduulit

Näyttää luettelon kaikista tiedostoista ja ohjelmista, jotka on ladattu ohjelman muistitilaan.

Suurin vaikutus suorituskykyyn

Näyttää luettelon ohjelmista, jotka kuluttavat eniten tietokoneen resursseja.

Norton 360 Online näyttää luettelon kymmenestä tietokoneen suorituskykyä eniten hidastavasta ohjelmasta.

Eniten käytetty yhteisössä

Näyttää luettelon tiedostoista, joita käytetään yhteisössä eniten.

Käyttäjän luottamat tiedostot

Sisältää tärkeät tiedostot, jotka olet määrittänyt luotettaviksi manuaalisesti File Insight -ikkunassa.

Tämä luokka ei luetteloi tiedostoja, jotka eivät kuulu tärkeään tiedostoon, vaikka määrittäisit tiedostot luotettaviksi manuaalisesti. Norton 360 Online kuitenkin ohittaa kaikki manuaalisesti luotettaviksi määritetyt tiedostot tuotteen Norton 360 Online tarkistuksesta, kun määrität suorituskykyprofiilien tarkistuksen asetukseksi Korkea luottamustaso.

Voit myös poistaa käyttäjän luottamuksen kaikista tärkeistä tiedostoista, jotka määritit luotettaviksi manuaalisesti. Voit poistaa käyttäjän luottamuksen Tyhjennä kaikki käyttäjien luottamusta koskevat tiedot -valinnalla, joka sijaitsee pudotusvalikon vieressä.

Epäluotettavat tiedostot

Näyttää luettelon tiedostoista, jotka eivät ole Nortonin luottamia.

Voit merkitä luotettaviksi kaikki ne tiedostot, joihin ei luoteta, valitsemalla avattavan luettelon vierestä Luota kaikkiin tiedostoihin.

Näet tiedoston tiedot, esimerkiksi tiedostonimen, luottamustason, käytön yhteisössä, resurssien käytön ja vakausluokituksen. Joissakin tapauksissa tiedoston luottamustaso on saattanut muuttua tai prosessin suorittaminen on saattanut keskeytyä. Voit päivittää Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunan, jolloin tiedostoluettelo ja tiedostojen tiedot päivittyvät. Peittomittari esittää graafisesti Nortonin luottamien tiedostojen määrän suhteessa tärkeiden tiedostojen kokonaismäärään. Mitä korkeampi prosenttiosuus on, sitä vähemmän aikaa tarkistus vie.

Tiedostojen tarkastelu Norton Insightin avulla

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita Norton Insight.

2. Valitse Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunan Näytä -pudotusvalikosta kohde tarkastellaksesi tiedostoluokkaa.

Joudut ehkä vierittämään ikkunaa, jotta näet kaikki tietoalueella luetellut tiedostot.

3. Valitse Sulje.

Tiedostoluettelon päivittäminen

• Napsauta Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunassa tiedoston kuvakkeen yläpuolella olevaa Päivitä-kuvaketta.

Tiedoston luottamustason tarkistaminen

Tarkistuksen suorituskykyprofiilien määrittäminen

Tietoja Norton Insightista

Tietoja tuotteesta System Insight

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.