Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Suojaus tietojen kalastelulta suojaa tietokonetta, kun käytät turvattomia sivustoja. Kun Suojaus tietojen kalastelulta on käytössä, ohjelmakomponentti analysoi käytettyjen Web-sivujen tietoturvatason. Tulokset näytetään sitten Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa. Suojaus tietojen kalastelulta myös estää siirtymisen verkkosivustoille, jotka on vahvistettu vilpillisiksi.

Suojaus tietojen kalastelulta antaa seuraavat tiedot niistä verkkosivustoista, joilla käyt:

• Onko verkkosivustolla turvallista antaa luottamuksellisia tietoja

• Onko verkkosivusto vilpillinen

• Onko verkkosivusto epäilyttävä

• Onko tiedossa, että verkkosivusto antaa häiritseviä tuloksia

Saat lisätietoja Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunasta Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimissa niistä verkkosivustoista, joilla käyt.

Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa on tietoja myös Symantecin todentamista verkkosivustoista. Verkkosivustoilla toimivat hakkerit jäljittelevät usein yhtiöiden sivustoja luodessaan huijaussivustoja. Norton 360 Online tunnistaa huijaussivustot.

Symantec analysoi näiden sivustojen sivuja varmistaakseen, että ne kuuluvat sille yritykselle, jota ne näyttävät edustavan. Näin voit varmistua siitä, että antamasi tiedot päätyvät sille taholle, jonka kanssa halusitkin asioida.

Voit raportoida vilpilliseksi epäilemäsi verkkosivuston arvioinnin Symantecille jatkotoimenpiteitä varten. Käytä Raportoi sivusto -toimintoa Norton-työkalurivillä verkkosivuston raportoimiseen. Voit myös raportoida vilpilliseksi epäilemäsi verkkosivuston, jonka Suojaus tietojen kalastelulta on raportoinut turvalliseksi.

Vaikka poistaisit Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon käytöstä, Norton 360 Online suojaa tietokonetta yhä verkkouhilta Norton Safe Webin toiminnoilla. Kun Suojaus tietojen kalastelulta -toiminto on poistettu käytöstä, et voi käyttää Raportoi sivusto -toimintoa Norton -valikossa verkkosivuston arvioinnin lähettämiseen Symantecille.

Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkuna näyttää seuraavia viestejä:

• Sivusto on turvallinen

• Sivusto ei ole turvallinen

• Sivustoa ei ole testattu

• Nortonin suojaama

• Varoitus

• Vilpillinen sivusto

• Epäilyttävä sivusto

• Sivustoa ei ole analysoitu

Suojaus tietojen kalastelulta, poistaminen käytöstä ja käyttöön ottaminen

Verkkosivuston väärän arvioinnin raportoiminen

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.