Identity Safe -salasanan vaihtaminen

Identity Safen salasana tulisi vaihtaa säännöllisesti. Tämä estää Identity Safessa olevien henkilökohtaisten tietojen luvattoman käytön. Voit vaihtaa salasanan Salasana ja tietoturva -toiminnolla Asetukset -ikkunassa.

Voit asettaa salasanavihjeesi tässä, jos et antanut sitä asettaessasi Identity Safen määrityksiä.

Identity Safe -salasanan vaihtaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Napsauta Identity Safe -kohdan Salasana ja tietoturva -riviltä Määritä.

3. Napsauta Salasana ja turvallisuus -ikkunassa Muuta salasana.

4. Kirjoita nykyinen ja uusi salasana ja vahvista uusi salasana Muuta Identity Safen salasana -ikkunassa.

5. Valitse OK.

6. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Tietoja salasanoista ja suojauksesta

Identity Safen palauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15610370_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011