Tietoja muistiinpanojen muokkaamisesta

Identity Safe tallentaa ja hallinnoi luottamuksellisia tietojasi. Tulee vaikeaksi hallita kaikkia identiteettitunnuksia, joita käytät selatessasi Webiä. Identity Safen Muistiinpanojen muokkaaminen -toiminto tallentaa kaikki luottamukselliset tunnisteesi hyvin turvallisesti ja antaa sinun käyttää niitä helposti ollessasi verkossa. Voit käyttää muistiinpanojen muokkaamista sellaisiin tietoihin kuin henkilötunnus, ajokortin numero, vakuutussopimuksen numero sekä laki- ja taloustiedot.

Muistiinpanojen muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15610369_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011