Tietoja korttien muokkaamisesta

Identity Safen Muokkaa kortteja -toiminnolla voit hallita yhdessä paikassa henkilökohtaisia tietojasi, joihin kuuluvat nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite ja luottokorttitiedot.

Voit käyttää tietoja, jotka tallennat kortteihin, seuraavia tarkoituksia varten:

• Lomakkeiden automaattinen täyttäminen

• Arkaluonteisten tietojen antaminen ilman, että ne on kirjoitettava internetissä.

Tällä tavoin Identity Safe suojaa sinua näppäilyntallennusohjelmilta, jotka varastavat identiteettisi ja väärinkäyttävät sitä.

Jotkin Web-sivustot käyttävät lomakkeita, joissa on kentät luottokorttitiedoille ja muille henkilökohtaisille tiedoille. Norton-työkalurivin Identity Safe -valikossa luetellaan kortit, jotka olet luonut automaattisesti täytettäviksi. Voit valita luettelosta kortin, jonka tiedoilla lomakkeet täytetään automaattisesti.

Voit täydentää, valita, tarkastella ja jäljentää minkä tahansa luomasi kortin tietoja. Voit myös poistaa kortin, jos sitä ei tarvita enää.

Lisäksi korttien muokkauksessa on seuraavat toiminnot:

• Voit suojata korttia salasanalla, jolloin suojaat arkaluonteiset ja henkilökohtaiset tiedot luvattomalta käytöltä.

• Lomakkeita sisältävät Web-sivut tunnistetaan ja näkyviin tulee välittömästi ponnahdusikkuna, jossa on korttien luettelo

• Saat nopean näkymän kortteihisi, jotka eivät ole salasanasuojattuja

Identity Safe antaa lisäturvaa salasanalla suojatuille korteillesi, koska se ei näytä yhteenvetoa kortista.

Kun olet lomakkeita sisältävällä verkkosivustolla, Täytä kentät tällä sivulla? -valikkorivi Norton-työkalurivillä näyttää tallentamasi kortit. Voit valita Täytä lomake -kohdan Täytetäänkö kentät tällä sivulla? -valikkorivillä ja valitse se kortti, jota haluat käyttää verkkosivuston lomakkeen täyttämiseen. Voit valita kortit myös käyttämällä Henkilötietokortilla täyttäminen -valintaa Identity Safe -valikossa.

Korttien lisääminen

Korttien muokkaaminen, poistaminen ja kopioiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15610368_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011