Tietoja kirjautumisten muokkaamisesta

Identity Safen Kirjautumisten muokkaaminen -toiminnolla voit tarkastella kaikkia kirjautumisia, joita haluat Identity Safen hallitsevan. Kirjautumistiedot sisältävät sellaisia tietoja kuin sähköpostisi ja nettipankkisi tunnukset ja salasanat.

Identity Safe tarjoaa sinulle mahdollisuuden tallentaa kirjautumistietosi, kun kirjoitat sisäänkirjautumistietosi Web-sivuston kirjautumissivulle. Voit tallentaa heti kirjautumistietosi Identity Safeen.

Voit muokata kirjautumisia vain silloin, kun olet kirjautuneena Identity Safeen.

Identity Safe tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

• Tallentaa verkkosivustojen kirjautumistiedot turvallisesti

• Antaa sinun tallentaa verkkosivustolle useita tunnisteita tai tilejä ja salasanoja

• Voit järjestää kirjautumisesi eri kansioihin

• Etsii älykkäästi tiettyä kirjautumista

• Antaa sinun tallentaa Web-sivuston nimen muulla kuin oletusnimellä

• Tallentaa käyttäjänimen ja antaa sinun näyttää tai piilottaa salasanan

• Näyttää kirjautumisessasi käytettävän salasanan vahvuuden

• Antaa sinun ladata nopeasti Web-sivuston kirjautumissivun

• Täyttää kirjautumiskentät automaattisesti, kun käytät sivuja uudelleen

• Voit lisätä kirjautumisia manuaalisesti

• Voit muuttaa tallennettujen kirjautumistesi URL-osoitteita

• Näet, milloin tallennettujen kirjautumisten asetuksiin tehtiin viimeksi muutoksia

• Voit tarkastella ja täyttää tallentamiasi verkkosivuston kirjautumistietoja jopa sen jälkeen, kun Norton 360 Online on vanhentunut. Jos haluat tehdä niin, valitse Identity Safe -valikko Norton-työkalurivillä verkkoselaimessa.

Identity Safe -ominaisuuksia tukevat ainoastaan Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimet.

Norton 360 Online tukee Google Chrome versiota 10.0 tai uudempaa versiota.

Kirjautumisten muokkaaminen

Kirjautumistietojen tallentaminen

Salasanan päivittäminen kirjautumista varten

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.