Norton Password Manager -kirjautumistiedot

Password Manageriin tallennetut kirjautumistiedot ovat esimerkiksi sähköpostin, verkkopankkipalveluiden, verkkoyhteisöjen ja verkkokauppojen kirjautumistietoja.

Password Manager tallentaa kirjautumistietosi automaattisesti, kun kirjaudut verkkosivustolle ensimmäistä kertaa, ja säilyttää kirjautumistietoja suojatusti. Kun myöhemmin avaat sivuston uudestaan, Password Manager kirjaa sinut automaattisesti sisään.

Password Manageria tuetaan Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-selaimissa.

Password Managerin kirjautumisominaisuudet:

• Sivustoilla käytetyt kirjautumistiedot tallennetaan automaattisesti. Kirjautumisia voi lisätä myös manuaalisesti.

• Yhtä verkkosivustoa kohti voi tallentaa useita tunnuksia tai tilejä ja salasanoja. Palvelu näyttää myös salasanojen vahvuuden.

• Palvelu etsii tiettyä kirjautumista älykkäästi ja avaa sivuston kirjautumissivun nopeasti.

• Voit valita, haluatko käyttää automaattista täyttöä tai automaattista lähettämistä. Voit myös valita, että Password Manager pyytää varaston salasanaa ennen kuin se kirjaa sinut tallennettuun sivustoon.

• Tallennetut kirjautumistiedot ovat käytettävissä myös Norton-tilauksen voimassaoloajan päätyttyä.

Jos varasto on suljettu, kun kirjautumistietoja edellyttävä verkkosivusto käynnistetään, Norton Password Manager avaa tietopalkin automaattisesti. Tietopalkkiin voit syöttää varaston salasanan ja valita sitten verkkosivustolla käytettävän kirjautumistiedon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15610367
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/07/2020