Identity Safen asetusten käyttö Norton-työkaluriviltä

Kun Norton 360 Online asennetaan, se lisää Norton-työkalurivin Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimiin. Identity Safe -valikko Norton-työkalurivillä sisältää pikalinkkejä Identity Safe -toimintoihin.

Näin käytät Identity Safe -asetuksia Norton-valikon kautta

1. Käynnistä verkkoselain.

2. Valitse Norton-työkalurivin Norton -valikosta jokin seuraavista:

Raportoi sivusto

Voit lähettää Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon uusimman arvion Symantecille.

Pienennä työkalurivi

Voit pienentää Norton-työkalurivin.

Kun lisäät valintamerkin tähän kohtaan, Identity Safe -lause katoaa ja jäljelle jää vain Identity Safe -ilmaisin.

Pienennä työkalurivi -valinta näkyy ainoastaan Internet Explorer -selaimessa.

Asetukset

Voit avata Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunan, jossa voit muokata Identity Safen asetuksia.

Community Buzz

Voit tarkastella käyttäjäyhteisön antamaa palautetta niistä sivustoista, joilla vierailet.

Saat lisätietoja Web-sivustoista napsauttamalla Community Buzz -kuvaketta. Norton Safe Web arvioi sivustot ja laatii niistä tarkat raportit. Voit lisäksi lukea käyttäjäarvioita ja lähettää omat arviosi Web-sivustoista.

Jos sinulla ei ole yhtään sivustoa auki, voit napsauttaa Community Buzz -kuvaketta ja piipahtaa Norton Safe Web -sivustolla. Voit antaa minkä tahansa Web-sivun osoitteen ja katsella sivua koskevia suojaustietoja, Nortonin arvioita ja käyttäjäyhteisön arvioita.

Community Buzz on käytettävissä vain Windowsin englanninkielisissä versioissa.

Ota käyttöön Norton Safe Web

Voit ottaa käyttöön Norton Safe Web -ominaisuuden, jonka avulla selaaminen on turvallista.

Seuraavassa Norton Safe Webin ainutlaatuisia ominaisuuksia:

• Sivustojen turvallisuusluokituksen kuvakkeet näkyvät hakutulosten vieressä.

• Sivuston turvallisuusluokituksen kuvakkeet näkyvät, kun olet verkkosivustolla.

Käynnistä opetusohjelma

Saat lisätietoja Identity Safesta verkko-opetusohjelman avulla.

Ohje

Voit tarkastella Norton -valikko-ohjesivua.

Tietoja Norton-työkalurivistä

Tietoja Identity Safesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15610360_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011