Identity Safen palauttaminen

Voit joutua joissakin tapauksissa palauttamaan Identity Safen alkutilaan.

Voit joutua palauttamaan Identity Safen seuraavissa tilanteissa:

• Tietokoneessa on toimintahäiriö.

• Unohdat Identity Safen salasanasi.

Et voi palauttaa Identity Safen salasanaa, jos unohdat sen. Voit ainoastaan palauttaa Identity Safen alkutilaan ja tallentaa tietosi uudestaan.

Norton 360 Online sallii väärän salasanan kirjoittamisen kolmesti. Jos yrityksesi epäonnistuvat, Norton 360 Online antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa Identity Safe. Jos palautat Identity Safen alkutilaan, menetät kaikki tallentamasi Identity Safe -tiedot, kuten kirjautumistiedot, kortit ja muistiinpanot.

Identity Safen palauttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunasta Identiteetin suojaus.

3. Valitse Identity Safe -kohdan Kirjaudu Identity Safeen -riviltä Määritä.

4. Kirjoita Anna salasana -kenttään Identity Safe -salasanasi.

Jos et muista salasanaasi, Identity Safe antaa sinun kirjoittaa salasanan väärin kolme kertaa. Jos yrityksesi epäonnistuvat, Vaikeuksia sisäänkirjautumisessa? -ikkuna aukeaa.

5. Valitse Vaikeuksia sisäänkirjautumisessa? -ikkunasta Palauta Identity Safe.

6. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Identity Safe -salasanan vaihtaminen