Pääsy Identity Safeen

Pääset Identity Safe -asetuksiin seuraavista Norton 360 Online -tuotteen osioista:

• Identity Safe -osiosta Identiteettisuojan asetukset -ikkunasta

• Norton-työkaluriviltä

• Norton 360 Online -pääikkunan Identiteetin suojaus -osiosta

Norton 360 Online antaa käyttää ja määrittää joitain Indetify Safen omainaisuuksia jopa tuotteen vanhenemisen jälkeen. Tuotteen vanhenemisen jälkeen voit suorittaa tai katsoa seuraavia toimenpiteitä:

Kirjautumisten muokkaaminen

Voit tarkastella Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunaa käyttämällä Norton-työkalurivin Identity Safe -valikkoa.

Vaikka tuote on vanhentunut, voit silti tarkastella kaikkia verkkosivuston tallennettuja kirjautumistietoja. Et voi kuitenkaan tallentaa, lisätä tai päivittää kirjautumistietoja sen jälkeen, kun tuote vanhenee.

Vie tiedot

Voit käyttää tätä vaihtoehtoa Identity Safen tietojen varmuuskopiointiin.

Varmuuskopioidut tiedot on tallennettu .DAT-tiedostoina.

Sinun täytyy olla kirjautuneena Identity Safeen, jotta voit käyttää Identity Safe -toimintoja. Identity Safe -ominaisuuksia tukevat ainoastaan Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimet.

Identity Safe -asetuksien käyttö pääikkunasta

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdasta toiminto, jonka haluat avata, ja napsauta Määritä.

Identity Safe -asetuksien käyttäminen Asetukset-ikkunasta

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Tarkat asetukset -kohdan Asetukset -ikkunasta Identiteetin suojaus.

3. Valitse Identity Safe -kohdasta toiminto, jonka haluat avata, ja napsauta Määritä.

Identity Safen asetusten käyttö Norton-työkaluriviltä

1. Käynnistä verkkoselain.

2. Valitse Norton-työkalurivin Norton -valikosta Asetukset.

3. Valitse Identity Safen toiminto, jonka haluat avata, ja napsauta Määritä.

Tietoja Identity Safesta

Tietoja Norton-työkalurivistä

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.