Luottamuksellisten tietojen suojaaminen

Internet on nopein ja helpoin tapa tietojen vaihtoon. Vaikka Internetillä on puolellaan monia etuja, olet vaarassa joutua tieto- ja identiteettivarkauden uhriksi. Tietoja voidaan varastaa ja väärinkäyttää useilla eri tavoilla.

Seuraavat ovat muutamia yleisimpiä identiteettivarkauden menetelmiä:

• Verkossa tapahtuvat maksutoimitukset

• Turvaton luottamuksellisten tietojen varastoiminen verkkoon

• Identiteettisi väärinkäyttö, kun kommunikoit verkossa

Identity Safe -ominaisuus, jonka Norton 360 Online sisältää, tarjoaa useita tehokkaita tapoja identiteettivarkauksien estämiseen. Identity Safe on paras työkalu, jota voit käyttää identiteettisi suojaamiseen verkossa ollessasi.

Tietoja Turvallisesta verkon käytöstä

Tietoja Identity Safesta

Tietoja Norton-työkalurivistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15608052_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011