Tunnuksen kirjauksen seuranta

Näppäilyn tallennusohjelmien valvonta auttaa varmistamaan, että haitalliset näppäilyn tallennusohjelmat eivät pääse käyttämään henkilökohtaisia tietojasi tarkkailemalla tietokoneen näppäimistöä.

Kuka tahansa, joka haluaa valvoa tietyn tietokoneen käyttäjän toimia, voi ladata näppäilyn tallennusohjelmia. Joissakin tapauksissa valvonnan tarkoitus voi olla hyväksyttävä. Vanhemmat voivat esimerkiksi valvoa tämän toiminnon avulla lastensa internetin käyttöä. On kuitenkin olemassa väärinkäytön mahdollisuus. Tunkeilija saattaa esimerkiksi päästä käsiksi tietokoneen käyttäjän henkilökohtaisiin tietoihin. Kun Näppäintallennusohjelmien valvonta on aktiivinen, se hälyttää aina, kun haitallinen ohjelma yrittää valvoa näppäimistösi käyttöä. Voit sen jälkeen sallia tai estää nämä ohjelmat. Ohjelmat, joiden sallitaan suorittaa näppäimistön käytön tallentamista, luetteloidaan automaattisesti Näppäintallennusohjelmien valvonta -valintaikkunassa.

Tuo ohjelman tiedot näkyviin napsauttamalla sitä.

Seuraavassa taulukossa luetellaan ohjelmien tiedot:

Koko polku

Näyttää ohjelman sijainnin

Kuvaus

Näyttää lyhyen kuvauksen ohjelmasta

Versio

Näyttää ohjelman version

Digitaalinen allekirjoitus

Näyttää ohjelman todennuksen digitaalisella allekirjoituksella

Yrityksen nimi

Näyttää ohjelman omistavan yrityksen nimen

Poista -valinnalla poistat valitun ohjelman luettelosta. Poista kaikki -valinnalla poistat kaikki ohjelmat luettelosta.

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15596933_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011