Osoitekirjan ohitusten määrittäminen

Kun lisäät sähköpostiosoitteen Osoitekirjan ohitukset -luetteloon, Norton AntiSpam ei tuo osoitetta Sallitut- tai Estetyt-luetteloon. Jos poistat sähköpostiosoitteen Sallitut- tai Estetyt-luettelosta, Norton AntiSpam lisää automaattisesti osoitteen Osoitekirjan ohitukset -luetteloon. Kun poistat sähköpostiosoitteen, jonka lisäsit manuaalisesti Sallitut- tai Estetyt-luetteloon, Norton AntiSpam ei kuitenkaan lisää osoitetta Osoitekirjan ohitukset -luetteloon.

Et voi lisätä toimialueen nimeä Osoitekirjan ohitukset -luetteloon. Kun poistat toimialueen nimen Sallitut- tai Estetyt-luettelosta, Norton AntiSpam ei lisää toimialueen nimeä Osoitekirjan ohitukset -luetteloon.

Voit määritellä osoitekirjan ohitukset ennen osoitekirjan tuomista. Lisää Osoitekirjan ohitukset -luetteloon kaikki sähköpostiosoitteet, joita et halua tuoda sähköpostiohjelman osoitekirjasta.

Osoitteiden lisääminen osoitekirjan ohitusluetteloon

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Valitse Suodatin -välilehden Osoitekirjan ohitukset -riviltä Määritä.

4. Valitse Osoitekirjan ohitukset -ikkunassa Lisää.

5. Kirjoita haluttu sähköpostiosoite Lisää sähköpostiosoite -valintaikkunassa.

Vaihtoehtoisesti kirjoita helpon tunnistamisen mahdollistamiseksi nimi, joka vastaa sähköpostiosoitetta.

6. Sulje Lisää sähköpostiosoite -valintaikkuna valitsemalla OK.

7. Tallenna ja sulje Osoitekirjan ohitukset -ikkuna valitsemalla OK.

Osoitekirjan ohitukset -luettelon sisällön muokkaaminen tai poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Valitse Suodatin -välilehden Osoitekirjan ohitukset -riviltä Määritä.

4. Valitse kohde, jota haluat muokata Osoitekirjan ohitusluettelo -ikkunassa.

5. Tee jompikumpi seuraavista:

• Muokkaa merkintää napsauttamalla Muokkaa, jolloin aukeaa Muokkaa sähköpostiosoitetta -ikkuna. Muokkaa tietoja ja valitse sitten OK.

• Poista kohde valitsemalla Poista.

6. Tallenna ja sulje Osoitekirjan ohitukset -ikkuna valitsemalla OK.

Roskapostin lähettäjien tunnistaminen

Sallittujen lähettäjien tunnistaminen

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15587232_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011