Muokkaa sähköpostiosoitetta

Muokkaa sähköpostiosoitetta -valintaikkunan avulla voit muokata sähköpostiosoitetta tai verkkotunnusta (esimerkiksi symantec.com), jonka lisäsit Estetyt-luetteloon. Voit kirjoittaa virheellisiä sähköpostiosoitteita Estetyt-luetteloon.

Voit muokata seuraavia tietoja:

Osoitetyyppi

Määritä, haluatko lisätä sähköpostiosoitteen vai verkkotunnuksen.

Nimi

Kirjoita sähköpostiosoitteelle tai verkkotunnukselle kuvaava nimi, jotta tunnistat osoitteen helposti.

Osoite (vaaditaan)

Kirjoita sähköpostiosoite tai verkkotunnus, jonka haluat lisätä sallittujen luetteloon.

Jos lisäät toimialueen nimen, kirjoita toimialueen osoite (esimerkiksi symantec.com).

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Roskapostin lähettäjien tunnistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15586000_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011