Muokkaa sähköpostiosoitetta

Muokkaa sähköpostiosoitetta -valintaikkunasta voit muokata sähköpostiosoitetta, jonka lisäsit osoitekirjan Ohitukset-luetteloon. Varmista, että kirjoitat sähköpostiosoitteen oikein.

Voit muokata seuraavia tietoja:

Nimi

Kirjoita sähköpostiosoitteelle nimi, jonka avulla tunnistat osoitteen helposti.

Osoite (vaaditaan)

Kirjoita sähköpostiosoite, jota et halua tuoda tuetun sähköpostiohjelman osoitekirjasta.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Osoitekirjan ohitusten määrittäminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15585997_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011